Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Požárníci z Holešova truchlí: Zemřel dobrovolný hasič a kamarád Jaroslav (†19)

Dobrovolný hasič Jaroslav M. zemřel teprve v devatenácti letech.
Dobrovolný hasič Jaroslav M. zemřel teprve v devatenácti letech.  (Autor: Sbor dobrovolných hasičů Holešov)
Autor: VaB - 
25. února 2023
14:31

Dobrovolní hasiči z Holešova na Zlínsku truchlí, přišli o jednoho z těch nejmladších členů. Jaroslav M. zemřel teprve v devatenácti letech. Byl to člověk plný sil, napsali o něm jeho kolegové. Poslední rozloučení proběhlo v nejužším rodinném kruhu.

Sbor dobrovolných hasičů z Holešova nedaleko Zlína o tragickém úmrtí informoval na svých sociálních sítích. „Ne vždy nás potkávají dobré události, čas od času se dostaví i ty špatné,“ začínají svůj smutný text.

V něm popisují, jak je v posledních dnech opustil jeden z nich, teprve devatenáctiletý dobrovolný hasič Jaroslav M. „Někdy nás zraňují sdělení o odchodech blízkých z našeho okolí, a o to více, když nás opustí člověk mladý plný sil,“ doplňují.

Dobrovolný hasič zemřel 12. února letošního roku ve věku pouhých devatenácti let. „Rozloučení s našim drahým zesnulým proběhlo v úzkém rodinném kruhu,“ píše se na parte. Kamarádi a známí se s ním mohou rozloučit na tamním hřbitově, dodává rodina.

Hasiče z Holešova zpráva o jeho úmrtí zarmoutila a těžce zasáhla. „V minulých dnech nás těžce zasáhla zpráva o odchodu skvělého mladého muže, kamaráda a odchovance kolektivu mladých hasičů SDH Holešov br. Jaroslava M.,“ zakončují s tím, že jim jejich kamarád bude chybět.

Video  Při požáru bytu v Paskově na Frýdecko-Místecku zemřelo dítě. Žena a další dítě utrpěly zranění.  - HZS MSK
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání