Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Důležité setkání Terezy a jejího otce v Pákistánu: Už jednali o jejím návratu domů!

Autor: rc - 
3. dubna 2022
05:00

Otec Terezy H. (25) se v Islámábádu setkal s jejím právníkem Saif ul Malúkem. Setkání trvalo hodinu a právník jejímu otci řekl, že je Tereza nevinná a brzy se vrátí domů! Její otec prý doufá, že by mohli z Pákistánu odcestovat zpět do rodné země spolu.

Po více než čtyřech letech se Tereza H., která skončila v pákistánském vězení kvůli pašování heroinu, setkala se svým otcem. Ten přiletěl do Islámábádu v úterý 29. března. Na letišti ho vyzvedla Tereza, jež neudržela slzy. Zdroj z Pákistánu pro Blesk uvedl, že se dvě minuty objímali. „Tereza svého otce políbila na tvář, objala ho a rozplakala se. Terezin otec řekl: Neboj, všechno bude v pořádku,“ uvedl zdroj s tím, že pak společně poobědvali.

Terezin táta se také seznámil s jejím právníkem Saif ul Malúkem. „Setkání se zúčastnila Tereza, její otec a Saif ul Malúk. Obhájce řekl, že je Tereza nevinná,“ uvedl zdroj. Právník, který Terezu obhajoval u odvolacího soudu a díky jehož argumentaci byla Tereza zproštěna viny, prý uvedl, že se už brzy vrátí domů. Terezin otec by měl odletět z Pákistánu v polovině dubna. Právníkovi řekl, že by byl rád, kdyby mohla Tereza letět s ním. „Terezin otec poděkoval právníkovi za poskytování bezplatných právních služeb. Všichni tři během setkání popíjeli čaj. Tereza je šťastná, že může být se svým otcem,“ dodal zdroj.

Tereza byla v březnu roku 2019 odsouzena na osm let a osm měsíců ve vězení za pašování drog. Trvala ale na tom, že je nevinná, a tak se proti rozsudku odvolala. Z vězení byla nakonec propuštěna v listopadu minulého roku, ale do jejího případu se vložili celníci, kteří jí odmítají vrátit pas a osobní věci. Tereza se tak ocitla v pasti a čeká na výsledek dalšího soudního jednání.

VIDEO: Češka se postavila před soud v Islámábádu: Nová naděje pro Terezu H.

Video  Češka se postavila před soud v Islámábádu: Nová naděje pro Terezu H.  - Videohub
Video se připravuje ...

stanislava ( 3. dubna 2022 19:10 )

Z pasovani drog, zila cela rodina . Tatka by ji mel ted napraskat na holou. Urcite se zivila prostituci a pritom, jen tak nahodou, pasovala drogy. Tech 9 kg v batozine navic musela citit i kdyby o tom nevedela a hned to hlasit.
Oblecena je luxusne, kazdou chvili v inrm. Kdo ji na to dava?

kozaroza ( 3. dubna 2022 18:45 )

Tolik prizpevku smazáno, že by pravda co se někomu nelíbí

vinnetouvi ( 3. dubna 2022 13:57 )

Otec je František, Vladimír nebo Miroslav? V tom Uh. Hradišti je nějak přehlůškováno.

vinnetouvi ( 3. dubna 2022 13:46 )

Teď bude moct vysoudit ještě miliony jako "odškodné" (o které přišla omezením prostituování ve Švýcarsku). Doufám, že si ji najdou a odmění "kámoši", které připravila o balík.

AliAlice ( 3. dubna 2022 13:40 )

bullshit...taky mě udivilo to,že Tereza je nevinná.tak kdo pašuje 9 kilo drogy je nevinný....tak potom tomu nerozumím...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání