Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tereza (25) se po čtyřech letech setkala se svým otcem: Dojemné shledání na letišti!

Autor: rc - 
30. března 2022
05:00

Nečekaná návštěva dorazila v úterý dopoledne za Terezou H. do pákistánského Islámábádu. Za pětadvacetiletou Češkou, která byla odsouzena a následně zproštěna viny za pašování drog, přiletěl její otec! Tereza se se svým otcem shledala po víc než čtyřech letech.

Rodačka z Uherského Hradiště byla zadržena na pákistánském letišti v Láhauru v lednu roku 2018 poté, co u ní celníci našli bezmála 9 kilogramů heroinu. Skončila v neblaze proslulém kriminálu Kot Lakhpat. V březnu roku 2019 byla po zdlouhavém soudním procesu odsouzena k 8 letům a 8 měsícům ve vězení. Tereza se však nevzdávala a trvala na tom, že je nevinná. U odvolacího soudu nakonec vyhrála a v listopadu minulého roku byla propuštěna z vězení.

Doufala, že se konečně bude moci vrátit domů za svou rodinou, s níž se neviděla dlouhé roky. Nadále ale zůstává uvězněna v Pákistánu. Do jejího případu se vložili celníci, kteří jí nechtějí vydat pas a osobní věci. Tereza se tak znovu ocitla v soudním procesu. Po víc než čtyřech letech se ale Tereze nakonec splnil sen a uviděla známou tvář.

Podle pákistánského zdroje Blesk.cz na letišti v Islámábádu v úterý 29. března přistálo letadlo s Tereziným otcem na palubě! Na svého tátu čekala na letišti. „Dvě minuty se objímali. Tereza svého otce políbila na tvář, objala ho a rozplakala se. Terezin otec řekl: Neboj, všechno bude v pořádku,“ popsal dojemné setkání pákistánský zdroj. „Terezin otec přijel do Pákistánu vyzvednout svou dceru. Společně pak poobědvali po čtyřech letech,“ uzavřel.

VIDEO: Tereza H. se 3. března 2022 objevila u soudu v Islámábádu. Jde o první záběry poté, co byla zproštěna obvinění za pašování drog. V jejím kufru celníci našli 9 kg heroinu

Video  Tereza H. se 3. března 2022 objevila u soudu v Islámábádu. Jde o první záběry poté, co byla zproštěna obvinění za pašování drog. V jejím kufru celníci našli 9 kg heroinu  - Blesk
Video se připravuje ...

MINULOST ( 30. března 2022 22:07 )

Doufám, že slečně ten bezpečný pobyt hradíme z našich daní....

Wells ( 30. března 2022 16:25 )

Mladá blbá holka myslím že si už užila dost s už chce jít jenom domu jako každý kdo takhle skončí. A co ta druhá co jí do toho zatáhla a potom hodila přes palubu.

yokky ( 30. března 2022 16:16 )

🆒🆒🆒🆒🆒🆒👍👍👍👍👍🐐🐐🐐🐐🐐🐔🐔🐔

verka1 ( 30. března 2022 12:21 )

Tereza není uprchlice, pobývala v kriminálu, teď je na svobodě, možná ji sponzoruje europoslanec.

gejza22 ( 30. března 2022 11:07 )

To je celý zajímaví,ambasàda ji nemůžeš vystavit nový pas?
Nebo nechce?
Z čeho tam ta holka žije??
Kde bydlí, co jí, kdo ji podporuje,nebo si vydělává??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání