Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž šel na pivo s kamarády: Jeho přítelkyně mezitím spáchala sebevraždu!

Autor: DH - 
8. prosince 2021
20:36

Soud v západním Yorkshiru během uplynulých dní projednával případ smrti mladé sekretářky Elly Emeryové (27). Ta se podle závěrů policie sama připravila o život v polovině června roku 2019. Důvodem měla být nevěra jejího přítele.

Sedmadvacetiletá Ella Emeryová byla podle webu DailyMail nalezena 15. června roku 2019 okolo osmé hodiny ráno mrtvá na vlastním pozemku ve městě Milnsbridge v západním Yorkshiru, kde žila společně se svým partnerem Jackem Freethem.

Mladá žena pracovala jako koncipientka v právní firmě Eaton Smith. Pár měsíců před smrtí se jí začaly objevovat časté úzkosti a deprese, protože měla obavy, že ji podvádí její milovaný přítel. Mimo jiné měla strach o vlastní finanční situaci a o zdraví svých prarodičů.

Policie si nejprve myslela, že za vraždou stojí přítel Jack, kterého krátce po incidentu zadržela. Ten ovšem následně jednoznačně prokázal své alibi a byl z vazby záhy propuštěn. Noc před smrtí své partnerky byl s přáteli na skleničce, když slavil narozeniny svého kamaráda.

Podle toho, co zaznělo u soudu ve městě Bradford, si Emeryová v den své sebevraždy půjčila přítelův telefon, aby z něj pod jeho jménem napsala jedné ženě a ověřila si svoji teorii o nevěře. Druhý den ráno byla nalezena bez známek života.

Jak se později ukázalo, mladá žena trpěla depresemi už delší dobu a o sebevraždu se pokusila už v předchozím vztahu, kde se ocitla pod vlivem staršího a údajně panovačného přítele. „Tehdy našla sílu ho opustit, ale od té doby pochybovala o své hodnotě. Vytvořila si pak vztah s Jackem založený na důvěře a loajalitě,“ uvedla u soudu asistentka koronera Anglea Brocklehurstová. Jack Freeth nicméně u soudu uvedl, že byl své partnerce věrný a miloval ji nade vše. Koroner závěrem slyšení potvrdil, že za příčinu smrti mladé ženy považuje sebevraždu. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Lomikel ( 16. prosince 2021 09:22 )

To je pro inspiraci ostatním, co se chtějí zbavit partnerky..
Je lepší, být vdovcem, než rozvedeným.
Nemusí se dělit majetek. A vo ttom tto je....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání