Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Influencerka šokovala sociální sítě: Neskutečně se podobá pohřešované Maddie

Autor: rc - 
6. listopadu 2021
17:54

Madeline McCannová zmizela před čtrnácti lety v portugalském letovisku Praia da Luz. Rodina stále doufá, že se jejich holčička, které byly pouhé čtyři roky, vrátí domů. Sociální síť nyní šokovala žena, která se rovněž jmenuje Maddie. Influencerka ve videu uvedla, že často slýchává, že je zmizelé Britce neuvěřitelně podobná.

Madeleine McCannová by už oslavila osmnácté narozeniny. Rodiče Kate a Gerry čtrnáct let netuší, co se s jejich dcerkou stalo. Osmnácté narozeniny místo toho, aby pro svou dceru uspořádali velkou oslavu a sfoukli s ní svíčky na dortu, prožili ve smutku. „Každý květen je těžký – připomínka uplynulých let, společně ztracených nebo ukradených,“ uvedli 12. května letošního roku na stránce, která je věnovaná pátrání po Maddie. V dojemném příspěvku navíc dodali, že ji nikdy nepřestanou hledat.

Až devět tisíc oznámení

Během let pátrání po nezvěstné dívce už několik lidí přísahalo, že Maddie zahlédli. V roce 2020 ji podle informací zpravodajského web News Sky viděla učitelka v důchodu v obchodě v portugalském Algarve. Žena tvrdí, že zmizelou dívku zahlédla v supermarketu poblíž města Albufeira, což je šedesát kilometrů od místa, odkud zmizela. Policisté však v průběhu čtrnácti let dostali až devět tisíc oznámení o tom, že někdo zahlédl Madeleine v různých koutech světa.

Neuvěřitelná podoba

Pozornost upoutala i inluencerka Maddie, která pochází ze Spojeného království. Na TikToku uvedla, že od svých přátel a známých slýchává, že je pohřešované Maddie neuvěřitelně podobná. Ve videu dokonce ukázala fotografii zmizelé holčičky, aby její příznivci mohli porovnat jejich tváře. Navíc nezapomněla ani publikovat svou fotku z dětství. Ukázala svůj pas, na němž je zhruba ve stejném věku, kdy Maddie zmizela. V mládí influencerka měla stejný sestřih, zelené oči a oválný obličej. Sama prý byla v šoku, když si uvědomila, že vypadají, jako by si z oka vypadly. „No zatraceně, ty jsi i v tom samém věku jako ona,“ napsal jeden z uživatelů. „Ne, myslím si, že jsi víc jako Taylor Swift, nebo dokonce Kendall z Dance Moms,“ myslí si další.

VIDEO: Maddie se ztratila v roce 2007 v Portugalsku

odpor ( 7. listopadu 2021 08:44 )

nechápuale mě ta holka příjde jako fetka
astou malou nemá nic společného to je vydět na první pohled,oči atd...ona vypadá jako šikmooká ale ta Meddi má krásné velké oči ta druhá je jako sjetá

soorry ( 6. listopadu 2021 18:51 )

psaní na sítích o podobě je slabota, je třeba udělat testy DNA.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání