Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Drsná rvačka na zastávce v Mladé Boleslavi! Žena přišla o celé chomáče vlasů!

Aktualizováno -
5. října 2021
07:17
Autor: rix - 
4. října 2021
20:34

Drsná rvačka se stala v pátek v Mladé Boleslavi a zúčastnilo se jí hned několik osob. Není jasné, proč k bitce mezi muži a ženami došlo, jistou roli ale zcela jistě sehrál alkohol. Potyčka si vyžádala jeden převoz do nemocnice. Jedné ženě dokonce útočník vyrval celé chomáče vlasů! Předem varujeme, že video není vhodné pro slabší povahy. 

Jak uvedl server TN.cz, k bitce mělo dojít v pátek večer na autobusové zastávce v ulici 9. května. Parta můžu a žen se surově mlátila až do doby, než situaci přijeli uklidnit policisté.

„Hlídky okamžitě jednaly. A vzhledem k tomu, že stále se napadající osoby nereagovaly na žádné výzvy, použili policisté donucovací prostředky - hmaty, chvaty, pouta a slzotvorný prostředek, aby zabránili dalšímu fyzickému napadání,“ řekla serveru policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Šlo o drsnou rvačku, kterou jeden ze svědků natočil na kameru. „Bylo to příšerné. A hlavně docela brutální, nešlo o nějakou strkanici. Nejhorší je, že tam byly i ženy, myslím, že byly tři,“ popsal muž traumatický zážitek.

Intenzitu napadení vykresluje i to, že jedné z žen útočník vyrval celé chomáče vlasů. Jednoho člověka dokonce odvezla sanitka. Za bitkou měly stát nadávky a přemíra alkoholu. „V dané věci policisté již ale zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin výtržnictví, z něhož podezřívají čtyři osoby, dva muže a dvě ženy,“ dodala mluvčí.

Video  Rvačka v Mladé Boleslavi  - YouTube
Video se připravuje ...

gogo56 ( 5. října 2021 09:16 )

nechápu proč nenapíšete že se porvalo romské etnikum , hážete tím špínu na všechny občany ČR!!v zahraničí pak plačou že je jim ubližováno!! proč je nepředstavíte v čistém světle ! co je to za skupinu lidí , kdyby jste napsali pravdu o zneužívání soc . dávek jejich vystupování stran spořádaných spoluobčanů určitě by svět změnil názor na toto etnikum !! ještě přijde nějaký blb s tím že budeme poklekávat když nás oberou !! vzpamatujte se

eiben ( 5. října 2021 09:13 )

Byli to cigosi?

ctenar09 ( 5. října 2021 09:01 )

Jděte už někam s tímto, koho to zajímá, že se někde c...... ožralé mlátili ?
Být na místě MP nebo Policie ČR, tak zabezpečím prostor a počkám

Tara-Tara ( 5. října 2021 03:30 )

no a co jako...tady už aby člověk s baterkou hledal starousedlíka, když by tedy měl tu odvahu vůbec jít ven....divím se, že k tomu "empíci" vůbec jeli. ti mají vždycky milion výmluv na vše. že to není v jejich pravomoci...velitel Kypta měl alespoň zážitek

Lomikel ( 5. října 2021 00:29 )

No a co jako?
Sexuální pracovníci a pracovnice, (Buzíci a ***) se porvali o zákazníky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání