Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Srážka dodávky, auta a kamionu v Olomouci: Dva vážně zraněné museli hasiči vyprostit

Autor: ČTK, VaB - 
4. října 2021
10:41

Nehoda osobního auta, dodávky a kamionu uzavřela v pondělí odpoledne obchvat Olomouce na D35 ve směru na Mohelnici. Nehoda se stala před kruhovým objezdem u Globusu. Při střetu se vážně zranili dva lidé, hasiči je museli vyprostit.

Nehoda se stala v pondělí kolem 09:30 na 264. kilometru silnice D35 mezi exitem Slavonín a Křelov, tah byl kvůli zásahu záchranných složek uzavřen. „Doprava je v tuto chvíli odkloněna, a to před místem nehody přes sjezd pro vozidla ŘSD na třídě Míru v Olomouci. Odklon řídí policisté. Zároveň byl uzavřen dálniční nájezd na 267. kilometru z Brněnské ulice exit Slavonín na dálnici D35 ve směru na Hradec Králové,“ uvedl policejní mluvčí.

Na místě zasahovala i jednotka profesionálních hasičů. „Vyproštění dvou zaklíněných, zraněných osob po střetu osobního, dodávkového a nákladního vozidla, asistence ZZS OK, návazně likvidace následků dopravní nehody a spolupráce s PČR,“ uvedli hasiči na Twitteru. Zranění byla u dvou osob vážná a převzala si je do své péče záchranná služba. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání