Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Našli pohřešovanou Darinu (13) s Václavem (29): Proč se skrývali?

Policie našla Darinu (13) i přítele její matky Václava. Pátrala po nich od pátku.
Policie našla Darinu (13) i přítele její matky Václava. Pátrala po nich od pátku.  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
3. října 2021
16:25
Autor: jel - 
2. října 2021
10:47

Policisté na Vysočině od pátečního večera pátrali po třináctileté Darině T. z Pelhřimovska. Ta byla naposledy viděna s přítelem její matky Václavem B. I toho kriminalisté hledali. V neděli byli oba v pořádku nalezeni u Letohradu. Policie se zabývá tím, proč se skrývali.

V pátek večer vyhlásila policie po dvojici pátrání, informace k němu byly následující. Darina s Václavem byli naposledy viděni u autobusového nádraží v Kamenici nad Lipou v modrém vozidle Peugeot 260. Dívka je vysoká asi 150 centimetrů, má tmavé delší vlasy a dioptrické brýle. Muž měří mezi 170 a 180 cm, má krátké tmavé vlasy a vypadá mladší. Podle policie asi na 22 až 25 let.

Kriminalisté prosili o pomoc veřejnost. Nakonec byli muž a nezletilá dívka vypátráni v neděli v Letohradě na Orlickoústecku. „Pátrání po třináctileté Darině a příteli její matky, se kterým odjela v pátek neznámo kam, má šťastný konec,“ uvedli policisté na sociální síti. „Oba jsou v pořádku. Nyní budeme zjišťovat, co bylo důvodem toho, že se skrývali,“ dodali.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání