Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zloděj ukradl auto i s dítětem: Holčičku (1) našli po několika hodinách plačící u cizích dveří!

Aktualizováno -
20. března 2021
15:26
Autor: jel, rc - 
19. března 2021
22:27

Elizabeth Grisbyová z města DeKalb v USA pracuje jako doručovatelka jídla pro místní restauraci. V noci ze středy na čtvrtek jí ale při práci někdo ukradl auto i s dcerkou uvnitř. Po dívence začala pátrat policie a po třinácti hodinách přišla dobrá zpráva. Roční holčička se našla a shledala se svou maminkou!

Ve čtvrtek okolo druhé hodiny ranní paní Grisbyová nesla zákazníkům jídlo k domu. Když zaslechla bouchnout dveře od auta, otočila se a s hrůzou zjistila, že její Nissan odjíždí i s roční dcerkou Royalty uvnitř. Ta spala na zadním sedadle. Máma uvedla, že měla klíče v kapse a nezamkla, protože si myslela, že je v bezpečné čtvrti. „Nemyslela jsem si, že se tohle může stát,“ řekla.

Není jasné, zda si zloděj útok naplánoval a nebo pouze náhodně využil příležitosti. Policie z únosu podezřívá Malachiho Richardsona. Čtrnáctiletý mladík měl být poblíž, když k únosu došlo. Původně strážci zákona pracovali s verzí, že pachatelé byli dva.Ukradené SUV našli vyšetřovatelé v 9 hodin ráno na opuštěném parkovišti. Holčička v něm ale nebyla.

„Chci jen svou dcerku zpět. Můžete ji vzít do nemocnice, do obchodu, kamkoliv, jenom ať se dostane zpět domů,“ poprosila zoufalá matka prostřednictvím medií. „Bojíme se o bezpečí dítěte. Chceme aby byla zpět doma u své matky. Každá vteřina je nyní drahá,“ dodal k tomu DeLoach. O něco později strážci zákona přijali hovor. Volala jsem Anna Hendersonová z Atlanty, která uvedla, že na u svých dveří našla pláčící dítě, jež odpovídá popisu ztracené Royalty. "Málem jsem omdlela," vedla žena pro zpravodajský web Fox News.

Na místo vyrazili policisté, kteří holčičku po třinácti úmorných hodinách vrátili její mámě. „Děkujeme všem za sdílení, jednoroční Royalty Grisbyová se v pořádku našla a vrátila se ke své mámě,“ oznámila policie šťastnou novinu na sociální síti Twitter. „Cítím se, jako bych znovu porodila. Byla to čistá radost. Jako když jsem ji viděla úplně poprvé,“ řekla šťastná máma po shledání se svou dcerkou.

V galerii najdete fotky dlouhodobě pohřešovaných dětí v České republice.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání