Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodina se bojí o nemocného Martina (38): Podepsal revers v nemocnici a slehla se po něm zem

Pohřešovaný Martin Fišnar.
Jak dlouho se dá zvládat karanténa a kdo si v ní libuje? Psycholog doporučuje „informační dietu“  (Autor: Policie ČR)
Autor: chal - 
6. ledna 2021
11:49

Na začátku listopadu v nemocnici podepsal revers, odešel a od té doby o něm jeho rodina nemá žádné zprávy. Příbuzní mají o život Martina ze Šumperska strach, trpí totiž nemocí, která vyžaduje pravidelné užívání léků. Kde se pohřešovaný muž může nacházet, netuší ani policisté.

Rodina a přátelé se o Martinovo zdraví obávají od začátku loňského listopadu. Martina z jeho domova v obci Mírov 2. listopadu převezla sanitka do šumperské nemocnice, tam ale 38letý pacient nevydržel dlouho.

„Ještě téhož dne podepsal revers, odešel neznámo kam a doposud o sobě nepodal žádnou zprávu. Vzhledem k tomu, že muž trpí nemocí, kvůli které by měl pravidelně užívat léky, mají jeho blízcí obavu o jeho zdraví,“ uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Ze strachu o Martinovo zdraví se rodina obrátila na policisty, ani ti ale dva měsíce po Martinově zmizení netuší, kde by se pohřešovaný muž mohl nacházet. O pomoc proto policie poprosila veřejnost.

Martin Fišnar měří asi 175 centimetrů, je štíhlé postavy, má krátce střižené hnědé vlasy, modrozelené vlasy a kulatý obličej. Není ozbrojený ani nebezpečný, netrpí žádnou nakažlivou nemocí.

„Na sobě by mohl mít šedý svetr, světle modré rifle a s sebou pravděpodobně batoh šedé barvy,“ dodala mluvčí.

Video  Jak dlouho se dá zvládat karanténa a kdo si v ní libuje? Psycholog doporučuje „informační dietu“  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání