Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Srážka tří aut u Starého Města: Zranilo se pět lidí, včetně malého chlapce!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.com)
Autor: ČTK - 
11. září 2021
14:39

Při srážce tří osobních aut na Uherskohradišťsku se v sobotu ráno zranilo několik lidí. Silnice I/55 mezi Starým Městem a Huštěnovicemi kvůli tomu byla zhruba čtyři hodiny zcela uzavřena. Informovala o tom mluvčí krajské policie Lenka Javorková. Všechna zranění jsou podle ní lehká, nikdo neutrpěl vážnější úraz.

Nehoda se stala po 08:00 na hlavním tahu ve směru na Otrokovice. Ve vozidle tovární značky Volvo cestovalo celkem pět osob včetně malého chlapce. Vozidlo se po nárazu zastavilo na boku a všichni cestující skončili v péči posádky zdravotnické záchranné služby,“ informovala mluvčí hasičů Lucie Javoříková na sociální síti.  

Další vozidlo značky Opel skončilo v poli. „Jeho řidiči poskytli hasiči předlékařskou první pomoc a předali ho druhé posádce zdravotnické záchranné služby. Řidič s třetím autem zastavil dál od místa střetu. K němu vyjelo druhé zásahové vozidlo hasičů. I tento řidič byl následně ošetřen a jako všichni ostatní zranění převezen do nemocnice k dalšímu vyšetření,“ doplnila mluvčí hasičů. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání