Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pedofil znásilňoval chlapce a dívky: Ve vězení ho patnáctkrát zbili spoluvězni

Pedofil Michael Corey (36) dostává ve vězení lekci od spoluvězňů.
 (Autor: Wichita County Jail)
Autor: rix - 
4. října 2021
14:51

Spravedlnost do svých rukou vzali vězni v americké věznici v Texasu. Když zjistili, že jejich spoluvězeň Michael George Corey je odsouzený pedofil, už patnáctkrát ho zmlátili. Nejenže si tak za ohavné činy Corey odsedí léta v chládku, ale bude muset snášet i násilí od svých spoluvězňů. 

Jak uvedl deník Daily Star, šestatřicetiletý pedofil má na svědomí neuvěřitelných pětačtyřicet případů sexuálních napadení dětí. Jednoho chlapce (8) s dívkami (11) měl při znásilňování i mlátit. Teď se mu vše vrací, brutálně ho mlátí jeho spoluvězni. Tři muklové mu uštědřili lekci ve vězení už patnáctkrát. 

Osudnou se stala pro Coreyho zpráva o jeho procesu ve zprávách, na zpravodajství koukali totiž právě i jeho spolusedící. Mužovo tělo skončilo plné modřin a podlitin, včetně pěkného monoklu.

Odsouzený pedofil své oběti trýznil i tím, že je ohýbal přes koleno a mlátil dřevěným pádlem, na kterém byly ostré výčnělky. Děti také nutil, aby sexuálně obtěžovaly sami sebe, jinak by je čekal trest. 

Zneužívání vyšlo najevo až poté, co zaměstnanci školy, kam chodil osmiletý chlapec, kontaktovali policii. Policisté později přišli i na další případy ohavného chování. Jak se objevují další zprávy o zneužívání, soudní proces s Američanem stále není u konce. 

PavelSki ( 4. října 2021 21:14 )

Co si pamatuji, tak "Král Václav" v tomto nejede. Ta přehnaná korektnost v "devadesátkách" ještě nebyla, tu přinesl někdo jiný z jiného království až v tomto století.

Ještě někdy začátkem tohoto století byl článek o pedofilovi z půlky devadesátek, že ho pouštěj na 2/3. A že sterilizaci řešit nemuseji, neb o rozkopání gulí se postarali spoluvězni.

zlymikes ( 4. října 2021 15:27 )

To nám tady zavedl jeden zkušený mukl z fešáckýho krimu

PavelSki ( 4. října 2021 15:14 )

A v USA takovému zacházení chytře nebrání .

U nás se také tradovalo, že pedofilové dostávaj lekce od spoluvězňů. Prý to bylo a bohužel už není, psal do medií protřelý Kájínek. Takový vězeň u nás dnes dostane prý cedulku "Subjekt možného útoku" a je chráněn a pravidelně prohlížen lékařem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání