Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Muž (†57) vyhrál v loterii milion: Utopil se s losem v peněžence!

Gregoy Jarvis (†53) se utopil i s výherním tiketem na milion korun.
Gregoy Jarvis (†53) se utopil i s výherním tiketem na milion korun.  (Autor: Facebook/Reuters)
Autor: rix - 
1. října 2021
16:38

Obrovskou smůlu měl Američan Gregory Jarvis (†57). Ačkoli se nejprve radoval z milionové výhry v loterii, s penězi už nijak nenaloží. Nešťastník se utopil v jezeře ještě předtím, než si obnos vůbec stihl vybrat. Sázenka se pod vodu potopila společně s ním v jeho peněžence.

„Příjemný chlapík, byl tu každý den,“ uvedla pro deník New York Post Dawn Talaski, spoluvlastnice baru, kde Gregory vyhrál pohádkové jmění. Gregory si mohl v přepočtu milion korun vyzvednout hned, ale neměl pro zpeněžení výhry potřebnou dokumentaci. „Za týden se vrátil a koupil všem drink, ale pořád neměl ty papíry,“ popsala Talaski.

„Chyběla mu karta sociálního pojištění, tak o jednu požádal,“ dodala žena. Poté ale jako by se po Gregorym slehla země. Na místě se od té doby neobjevil. Později do baru, kde si muž vsadil, dorazil i Jarvisůf šéf, aby oznámil, že šťastlivec nepřišel ani do práce. 

V pátek odpoledne přišla zdrcující zpráva. Jeden z obyvatel soukromé pláže ve městě Huron County nahlásil policii, že se poblíž lodi, která patřila výherci, objevilo bezvládné tělo. Šlo o čerstvého milionáře. „Myslíme si, že chtěl uvázat svou loď, ale upadl a udeřil se do hlavy,“ uvedl šéf policistů Kyle Romzek. Pitva posléze potvrdila, že se Gregory opravdu utopil po ráně do hlavy. 

„Měl v plánu vybrat si ty peníze a vydat se za ségrou a tátou do Severní Karolíny,“ popsala truchlící Dawn Talaski. Samotný tiket se podařilo lidem dostat z vody a předali ho příbuzným oběti. 

chachacha ( 1. října 2021 19:20 )

No a co, že vyhrál mizerných $45000 před zdaněním a neužil si je?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání