Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Šokující video: Mladík hodil do auly školy zápalné láhve!

Autor: rc - 
10. září 2021
15:58

Šokující záběry zveřejnila slovenská policie. Ve videu je vidět pachatel, který ve středu hodil do střední školy v Dunajské Strede zápalné láhve! Identita pachatele je stále neznámá. Strážci zákona po něm intenzivně pátrají. Nicméně podle vyšetřovatelů jde o mladíka, kterému není víc než dvacet let.

V brzkých ranních hodinách ve středu přišel ke škole mladík, který měl na sobě mikinu s kapucí. Nejprve vzal do rukou dlažební kostky a hodil je prosklenými dveřmi do prostor tamní střední školy. Pak zapálil hadr na dvou připravených zápalných láhvích, které vhodil dovnitř. Celý čin zachytila kamera.

„Podle záznamu by mělo jít o mladíka nebo mladého muže ve věku do dvaceti let. V době události měl na sobě oblečenou mikinu s kapucí a nápisy, bledé riflové kraťasy a obuté černé tenisky s bledou až gumovou špičku,“ uvedla policejní mluvčí policie Mária Linkešová pro TV JOJ.

Strážci zákona po mladíkovi stále pátrají a v rámci vyšetřování se rozhodli zveřejnit video, které celý čin zachycuje. Vedení Sdružené školy Dunajská Streda je z činu v šoku. Na škole se vyučuje agropodnikání, hotelnictví, a dokonce vychovává i budoucí sportovce. „Policie na ztotožnění muže stále intenzivně pracuje,“ dodala mluvčí.

Video  Neznámý pachatel hodil do prostor školy zápalné láhve! Pátrá po něm policie  - Polícia SR - Trnavský kraj
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání