Pro natáčení Silvestra byl osloven BoomBand! Jiřího Dvořáka (57), který doprovází »Haničku písničku« na koncertech. „Byl bych moc rád, kdyby v listopadu byla už Hanka fit a točila s radostí a chutí,“ řekl Blesku kapelník.

„Hanka si zazpívá se Štefanem asi určitě duet Hraj, muziko – a domnívám se, že bude i v závěrečné směsi melodií v podání všech účinkujících. Ale nevím, scénář ještě neznám,“ naznačil Dvořák s tím, že v pořadu vystoupí naše největší současné hvězdy pěvecké, herecké i bavičské.

Má to být silvestrovská estráda jako za Vladimíra Menšíka (†58). „ČT léta čerpala ze starých Silvestrů, nebyly na to rozpočty, takže toto je opravdu novinka a moc se na to těším,“ dodal Dvořák.

Jinak se prý zpěvačka svědomitě a postupně dává dohromady, takže snad teď spolu dokážou přeložit už i všechna její říjnová vystoupení. Zatím si spolu jen telefonují. Kapelník ji nechce rozlítostňovat.

Hanka totiž velmi špatně nese, že 6. září neoslaví své 75. narozeniny koncertem v Lucerně. „Bude si to muset odbýt bez fanoušků a velkého mejdanu. Určitě se bude ale těšit z dárečků a květin, což pro ni samozřejmě také chystám,“ prozradil Dvořák. 

Zpěvaččin manžel Štefan Margita se pilně připravuje na svůj koncert ve Státní opeře, kde 14. září oslaví pětašedesátiny, jež měl v srpnu. A učí se s nejnovějším typem iphonu, který mu darovala jeho žena. „Je to nenahraditelný pomocník, ten telefon. A Hanka? Do společnosti naštěstí chodit může, to ji fyzicky nevyčerpává, takže v Opeře rozhodně bude sedět v první řadě,“ oznamuje Margita, který ženu hlídá, aby i doma byla v naprostém klidu.

VIDEO: Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál 

Video
Video se připravuje ...

Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií