Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dědička miliardového impéria Rezešových, která zabila na dálnici 4 lidi: Kdo je její milenec?

Autor: shp - 
22. srpna 2021
05:35

Měla všechno, co chtěla. Topila se v bohatství. Jenže pak v roce 2012 usedla za volant opilá a na maďarské dálnici vrazila do vozu, v němž uhořeli tři lidé, a další zemřel v nemocnici. Dědička miliardového impéria Eva Varholíková-Rezešová (44) si ve vězení nakonec odpykala 6 let. Po propuštění z basy je to s jejím milostným životem jako na horské dráze. Kdo je dnes jejím milým?

Video  Rezešovou pustili z vězení! Vyzvednout ji přijela maminka v luxusním bavoráku  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

Dcera košického podnikatele a někdejšího majitele pražského fotbalového týmu Sparta Alexandra Rezeše (†54) pochází ze známé rodiny, přesto se stala nechvalně proslulou až fatální bouračkou, kterou způsobila pod vlivem alkoholu. Zabila při ní čtyři lidi. V jejím voze se pak našla lahev od vodky.

Atraktivní blondýně hrozilo až desetileté vězení. Soud jí nejdříve vyměřil 9 let za mřížemi, ale poté trest snížil na šest. Varholíková-Rezešová se na svobodu dostala v roce 2018. Od té doby začala nový život. Naplno se mohla konečně věnovat svým dvěma dcerkám Elle a Alexandře, které jí tolik chyběly.

Vztah s fotbalistou nevydržel

Ani láska na sebe nenechala dlouho čekat. Zanedlouho tvořila pár s fotbalistou Matějem Galovičem. Jejich vztah se však rozpadl. Jak poznamenal web Nový Čas, bylo to kvůli tomu, že se ve sportovcově životě objevila jiná žena. Dědička impéria Rezešových však na randění nezanevřela.

Ještě v prosinci minulého roku v době vánoční sdílela na instagramu fotografii, na které se drží za ruku s panem neznámým. Podobná fotka se na sociální síti objevila i nyní. Varholíková-Rezešová k ní přidala emotikony srdíčka, klíčku a hashtag #JH. S největší pravděpodobností patří jejímu milenci.

Komu patří srdce dědičky?

Jenže kdo je onen osudový muž dědičky miliardového jmění? To je i nadále záhadou. Vypadá to však, že je Varholíková-Rezešová konečně šťastná. Snad jí tentokrát vztah vydrží. Kdoví, třeba našla konečně toho pravého, který s ní setrvá až do samotného konce.

kakamilek ( 15. listopadu 2021 17:51 )

Je bohatá? Smrt!!!

zuzakirsch ( 28. srpna 2021 13:12 )

Za 4 životy 6 let vězení. Výsměch všem.

sorgedoktor ( 23. srpna 2021 14:23 )

Ja si myslim/ nerozumi tomu/ ze byla odsouzeny v souladu s trestnim zakonikem, ktery plati na Slovensku....Fakt je, ze pri trose sebekriticnost si mohla vzit taxika.../penez ma dost/..

lubosbeyr ( 22. srpna 2021 12:28 )

Ta neměla vůbec vylést z basy.

jity ( 22. srpna 2021 12:13 )

Zasloužila by doživotí, nevinným lidem vzala svoji nezodpovědností život.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání