Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Všude byla krev, popsal svědek nehodu, při které zemřela dívka (†18): Srazit ji měla slavná misska

Autor: shp - 
24. září 2020
05:03

Děsivý pohled se naskytl svědkům strašlivé autonehody, při níž v Bratislavě zemřela mladá studentka Linh (†18) z Vietnamu. Srazit a zabít ji měla na přechodu slavná misska a módní návrhářka Daniela Kralevich (35). Řidička se podle přítomných po tragédii zhroutila a skončila v nemocnici.

Linh, která ve slovenské metropoli žila a studovala, měla před sebou maturitu. Na stužkování už ale bohužel nedojde. V bratislavské Tomašikově ulici ji srazil luxusní vůz Range Rover. Podle informací TV JOJ šla dívka zrovna od lékaře směrem ke kulturnímu domu. Podle svědků, se kterými mluvili reportéři televize, ji vůz srazil v plné rychlosti a odhodil Linh víc než 20 metrů daleko!

Video  Bývalá finalistka soutěže Miss a módní návrhářka Daniela Kralevich měla srazit na přechodu dívku (†18).  - Repro foto TV JOJ
Video se připravuje ...

Zranění neměla šanci přežít

Dívce se snažili nejdříve pomoci svědci tragédie. Zanedlouho už ale byli na místě záchranáři. „Děvče mělo kompletně poraněnou žebrovou část a i hlavu. Zranění byla neslučitelná s životem,“ řekl televizi ohledávající lékař. Podle informací webu Pluska.sk měla sedět za volantem někdejší misska a módní návrhářka Daniela Kralevich. Zděšení svědci popsali, co se na místě stalo.

S kolegou jsem stál naproti asi tři sekundy, kdy už ležela na zemi. Řidička v autě se nervově zhroutila. Křičela a plakala. Před námi byl mercedes, pán hned vyskočil z auta a zkoušel, zda žije. Byl to strašný pohled. Měla rozbité temeno hlavy, všude byla krev,“ napsal na sociální síti Peter. „Také jsem šla okolo, bylo mi do pláče. Mám dceru v podobném věku, nedokážu si představit, jak bych přežila takovou tragédii,“ dodala Silvia.

Řidička zkolabovala

Web uvedl, že Kralevich skončila v nemocnici v Ružinově i se svou matkou. Obě z děsivé události zkolabovaly a potřebovaly lékařskou pomoc. „Požití alkoholických nápojů vykonaná dechová zkouška u řidičky neprokázala. Další okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem vyšetřování. Policie začala trestní stíhání z přečinu usmrcení,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Slamková.

Na místo nehody včera přišla rodina Linh. Ztrápený tatínek vzlykal na místě, kde jeho dcera naposledy vydechla. S dalšími příbuznými na místě zapálili vonné svíčky a klaněli se památce Linh, což je pro Vietnamce typický a uctivý obřad, kterým se loučí s milovaným člověkem. Na místo přinesli také ovoce, nápoje a sladkosti. Kolemjdoucím bylo z pohledu na rodinu více než smutno.

Rodina se zhroutila

Jsou zhroucení a na konci sil, vždyť jim zahynula jedna z nejbližších osob,“ řekl webu jeden z příbuzných. Dodal, že zejména se svou sestrou měla Linh velmi vřelý vztah. Na pietní místo se přišli podívat i spolužáci studentky z nedalekého Gymnázia Ladislava Novomeského. Linh měli rádi. Na budově gymnázia už visí černá vlajka, která připomíná velikou ztrátu.

zamlzena ( 17. listopadu 2020 13:02 )

copy ( 27. září 2020 04:57 )

Ona nikdy nebola misska, ona bola pred 17 rokmi jednou z 12 finalistiek na Miss Universe SR, a nevyhrala, nebola ani druhá, ani tretia.

SCHWARZENBERG ( 25. září 2020 14:09 )

S pozdravem : ktééé tomoff můůůůj vy pyčy

1917 ( 24. září 2020 17:30 )

Naprostý souhlas se Slavnabru. Novodobí VIP, arogance způsobená penězi je čím dál horší. Zkorumpovaná justice to vše přikryje, opravdu jak u Rolins tak třeba u "JUDr." Janouška, kterého už za katrem nikdy neuvidíme! Toto vše "pracně" vybudovala zločinecká ODS v čele se zakladatelem Klausem. Ostatní partaje a politici jedou v zavedených kolejích, protože si všichni chtějí líznout také, když ti před nimi mohli lízat beztrestně. A je skoro jedno kdo tam bude, snad nás jen může utěšovat, že Babiš a ANO jsou jen menší zlo než vše ostatní! Bohužel z toho hnusu není úniku, snad jen nová totalita a viníky stavět ke zdi,jak v Číně. Jedině strach může odradit politiky od páchání těchto přímo zvěrstev!

violka4 ( 24. září 2020 10:52 )

COOOO?????TADY KAŽDÁ *** SLAVNÁ

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání