Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Náklaďák s řepou přimáčkl u Luštěnice auto se dvěma ženami, jedna z nich se podruhé narodila

Autor: shp - 
16. října 2020
17:57

K děsivé autonehodě, která vypadala jako z hororové série Nezvratný osud, došlo u obce Luštěnice poblíž Mladé Boleslavi. Náklaďák se tam při karambolu na silnici převrhl na automobil, ve kterém zrovna jely dvě ženy. Nejenom, že je několikatunový gigant přimáčkl, ale ještě je zasypal jeho několikatunový náklad řepy.

Video  Náklaďák přimáčkl u Luštěnice auto se dvěma ženami, jedna z nich se podruhé narodila  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

K šíleně vypadající nehodě došlo na Mladoboleslavsku, když řidička osobáku dávala přednost protijedoucímu vozu. Za ní jel řidič masivního náklaďáku, který se náhle zastavenému automobilu snažil vyhnout. Při jízdním manévru ale svůj vůz převrátil právě na auto před sebou.

Děsivá bouračka

Na silnici 1/38 na Mladoboleslavsku došlo ke kolizi nákladního vozidla a automobilu, při níž došlo k zaklínění osobního vozidla. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen. Silnice byla po dobu odklízení následků autonehody uzavřena,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Martina Fejfarová.

Už z pohledu na fotografie nehody je jasné, že se neobešla bez zranění. Ve voze ho utrpěly obě ženy, které v něm jely. „Lehce zraněná žena byla transportována záchrankou do mladoboleslavské nemocnice na oddělní chirurgie,“ prozradila mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

Měla štěstí, že je malá

Druhá žena se podle zdravotníků podruhé narodila. Měla štěstí, že byla drobného vzrůstu. „Utrpěla zhmožděniny hrudníku a dolních končetin a po nezbytné péči a zafixování byla předána kolegům z letecké služby a ti ji transportovali do liberecké nemocnice na trauma centrum,“ dodala Effenbergerová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání