Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manželé adoptovali 7 dětí, které přišly o rodiče při havárii, i když vychovali už pět vlastních!

Autor: shp - 
7. října 2020
10:12

Manželé Pam (49) a Garry (52) Willisovi z kalifornského Menifee mají obrovská srdce. Na svět přivedli pět krásných dětí, ale tím jejich rodičovské povinnosti neskončily. Rozhodli se totiž adoptovat sedm dětí, které přišly o své rodiče při děsivé autonehodě.

Jakmile se Pam a Garry Willisovi dozvěděli o osudu dětí na sociální síti, rozhodli se jednat. „Ach můj bože, stop! Garry, můžeme si je adoptovat?,“ zeptala se veřejně žena svého muže a začala tak dojemná cesta k dětem. Willisovi totiž nechtěli za žádnou cenu, aby byly děti rozděleny. A poskytnout domov sedmi ratolestem jen tak někdo nemůže.

Děti se zranily při autohavárii

Děti přišly podle webu Metro o rodiče v květnu 2018, když se jejich vůz převrátil na dálnici. Bohužel neměly žádné příbuzné, kteří by se o ně postarali. Adelino (15), Ruby (13), Aleecia (8), Anthony (7), Aubriella (6), Leo (5) a Xander (4) přitom při havárii utrpěli vážná zranění, ale všichni se z nich jako zázrakem zotavili.

Čtyři bratři a tři sestry žili po tragédii rok v dětském domově, než se o nich dozvěděli Willisovi. „Když jsem viděla zprávy o dětech, tak moc mě rozesmutněly. Podívala jsem se na ně a bylo vidět, že potřebují domov navždy,“ řekla Pam web. Dobrosrdeční manželé se domluvili, že udělají vše pro to, aby je získali do péče.

Láska na první pohled

Od chvíle, kdy jsme je potkali, to byla okamžitá láska. Podívala jsem se na Garyho a oba jsme viděli, že to jsou opravdu skvělé děti a že děláme tu správnou věc,“ dodala žena. Naštěstí měli dost velký dům, protože vychovali své vlastní děti, které už odrostly. A nejenom je. Během několika let pomáhali jako pěstouni.

Vždy měli doma dvě nebo tři děti bez rodičů. Vlastní děti Matthew (32), Andrew (29), Alexa (26), Sophia (22) a Sam (19) přivítaly nové sourozence s otevřenou náručí. Dokonce spolu všichni vyrazili na velký rodinný výlet do Disneylandu, který adoptovaným sourozencům zvedl náladu v těžkých časech.

15 měsíců spolu

Moje starší děti je krásně přivítaly a chovaly se k malým jako ke svým vlastním sourozencům. Starat se o sedm dětí je velmi náročné, takže kdykoliv potřebuji, mé dvě starší dcery mi pomohou,“ pokračovala Pam. Nyní už je to 15 měsíců, co jsou všichni rodina. Bez sebe už nemohou být.

Podívejte se na galerii supermaminek:

sorguf ( 7. října 2020 13:55 )

Měli napsat, kolik peněz za to dostali. Vychovat není vychovat.

Zobrazit celou diskusi