Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Upír z Keni zavraždil 10 dětí: Jedné z obětí sál krev!

Autor: rix - 
17. července 2021
16:46

Případ jako z hororového filmu řeší policisté v Keni. Dvacetiletý Masten Milimo Wanjala měl zavraždit deset dětí, přičemž jedné ze svých obětí sál krev. Upír z Keni začal po přiznání spolupracovat s policií a pomáhá jí nalézt těla nebohých zavražděných.

„Upír z Keni,“ se přiznal k vraždě deseti dětí, přičemž  minimálně jedné ze svých obětí měl vysát krev. Jeho řádění terorizovalo místní obyvatele dlouhých pět let. Dvacetiletý Masten Milimo Wanjala byl zadržen poté, co byla poblíž Nairobi objevena dvě mrtvá těla, informoval Daily Mail

Policii se ke krvavým činům přiznal a dokonce jí pomáhá s hledáním těl ostatních obětí. Strážci zákona se ho chystají obvinit z několika vražd. Zatím nalezená těla byla identifikována jako Junior Mutuku Musyoka (12) a Charles Opindo Bala (13). Krev měl Wanjala vysát z teprve dvanáctileté dívky. 

Smrt jednoho z chlapců vedla k násilným protestům v Kamukuywě, kde obyvatelé zapálili dům, o kterém věřili, že patří podezřelému. Masten je ale podezřelý také z jiných zmizení.

Měl upířího komplice?

Policie se nyní snaží přijít na kloub tomu, zdali měl Keňan ještě dalšího upířího komplice, nebo pracoval sám. Podezřelý ve středu přivedl detektivy na místo několika vražd, policisté pořídili fotografie a videa jako důkaz. 

Své oběti krutý Afričan schovával buď do hustých keřů, nebo je cpal do kanalizačního potrubí. Wanjalovi ale nešlo jen o holé násilí. Požadoval za unesené děti výkupné výměnou za jejich svobodu. Za jedno dítě chtěl v přepočtu téměř deset tisíc korun. 

Vraždit začal v 16 letech

Výše zmíněného Opinda vrah unesl z místní základní školy a po jeho otci požadoval v přepočtu šest tisíc korun. Děsivou skutečností zůstává, že když Keňan započal své řádění, bylo mu pouhých šestnáct let. 

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání