Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zvrhlík Epstein (†66) v pedofilním ráji zneužíval školačky: Sídlo za 398 milionů srovnali se zemí!

Autor: shp - 
24. dubna 2021
09:01

Někdejší sídlo zdiskreditovaného finančníka Jeffreho Epsteina (†66) ve floridském městě Palm Beach bylo zdemolováno! Rozhodl se tak jeho nový majitel, který ho pořídil za v přepočtu 398 milionů korun. Z toho, co se dělo za zdmi vily, je mu totiž na zvracení. Odsouzený pedofil totiž v sídle zneužíval nezletilé školačky.

Nechvalně proslulý komplex Jeffreyho Epsteina byl srovnán se zemí. Pozemek o rozloze 1300 metrů čtverečních si i s budovami pořídil developer Todd Michael Glaser, který demolici nařídil. Už v minulosti prohlásil, že zničení tohoto místa s temnou minulostí je osobně uspokojující. Práce začaly v pondělí. Nový majitel chce na pozemku vybudovat moderní umělecký dům.

Sídlo s temnou minulostí

Realitní makléř Lawrence Moens, který zastupuje Glasera, porušil své nepsané pravidlo mlčenlivosti a milionový obchod okomentoval. „V prodeji rezidence Jeffreho Epsteina jsem se angažoval jenom proto, aby byla smazána z mapy Palm Beach,“ prohlásil pro web Palm Beach Daily News. Moens. Pedofilní bankéř si sídlo koupil v roce 1990.

Tehdy za něj zaplatil „pouze“ 54 milionů korun. Rezidence byla postavena v roce 1952 a tvořila ji hlavní budova, bazén s šatnou a další budova pro služebnictvo. Všechny stavby byly, nebo v blízké budoucnosti budou, srovnány se zemí. Bazén bude zastavěn. Epsteinovo sídlo šlo do prodeje loni v červenci. Za původní cenu v přepočtu 473 milionů se ale neprodalo.

Podezřelé úmrtí

Epstein byl v roce 2008 odsouzen na 18 měsíců za sexuální zneužívání nezletilých a obchod s lidmi. Odseděl si 13 měsíců. V roce 2019 byl znovu obviněn ze sexu s nezletilými dívkami. Zneužitých děvčat měly být celé desítky. Finančník zemřel téhož roku ve vazbě. Podle oficiálních výsledků vyšetřování spáchal sebevraždu. To však zpochybňují jeho právníci. Spekuluje se o tom, že byl Epstein odstraněn vlivnými přáteli, aby nemluvil o jejich zapojení do své kauzy.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání