Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zdravotní sestra se zamilovala do pedofila: Doma našla dcery (†8 a †13) znásilněné a ubodané

Autor: shp - 
17. září 2020
15:53

Jediné, čím se provinila, bylo to, že se zamilovala do nesprávného muže. Rozvedená zdravotní sestřička Valentina Saprunová (40) se přestěhovala ze svého domova na Sibiři do 2 575 kilometrů vzdáleného Rybinsku za svým novým přítelem, kterého poznala na internetu. Jenže netušila, že jde o usvědčeného pedofila.

Vitalij Molčanov byl v roce 2010 propuštěn po odpykání trestu, který si odseděl za znásilnění a vraždu dítěte. Valentina se s ním seznámila přes seznamovací online aplikaci. Byla přesvědčena, že nalezla skutečnou lásku. O zvěrstvech, která Molčanov provedl v minulosti, neměla ani ponětí.

V Rybinsku se nechala zaměstnat v místní nemocnici a doufala, že se na ni po neúspěšném manželství konečně usmálo štěstí. Když jednoho dne přišla domů, našla své dvě dcery ubodané nožem. Před smrtí trpěly, její nový milý je totiž znásilnil. Potom jim zasadil velké množství ran.

Jde o chybu matky?

Molčanov byl spatřen, jak mizí z místa činu na bílém bicyklu. Případem se už zabývá policie, která ho označila za extrémně krutý. Událostí se obsáhle zabývala televize REN, která ošklivě ukázala prstem na Valentinu a tvrdila, že tragická událost je zároveň i její vinou.

Možná by se tato tragédie nestala, kdyby Valentina, která tohoto muže znala pouze z komunikace přes internet, věděla důležitou věc. Že už ve vězení seděl za vraždu a znásilnění dítěte. Jenže Vitalij to před ní zatajil,“ uvedla televize. Něco podobného uvedl i list Komsomolskaja Pravda.

Je to bestie

Soused prohlásil: „Tato žena přišla do Rybinsku za štěstím. Je mi líto jí i jejích dcer. On je bestie. Musí být neprodleně zničen.“ Molčanov však stále uniká. Čelí mnoha obviněním včetně dvojnásobné vraždy, znásilnění i zneužití dítěte. Snad bude brzy dopaden.

balin ( 17. září 2020 19:19 )

hlavne že zverejnenie identity týchto *** by mohlo poškodiť ich ľudské (???) práva, tie deti boli snáď iný živočíšny druh, keď o ich práva boli "humanitárnym" organizáciám ukradnuté?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání