Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pedofil znásilnil a oplodnil 15letou dívku: Jestli půjdeš na potrat, zabiju tě, vyhrožoval

Autor: jžk - 
25. srpna 2020
19:20

Podezřelý násilník a pedofil Michael Pumfrey (36) počal dítě s nezletilou. Podle policie jí posléze přes telefon vyhrožoval vraždou, kdyby se rozhodla pro potrat.

Michael Pumfrey byl zatčen v Electře v Texasu ve čtvrtek 20. srpna poté, co ho jeho údajná oběť udala policii. Teprve patnáctiletá dívka popsala vyšetřovatelům, jak ji obžalovaný zneužíval. Detektivové později našli zprávy, které údajně Michael nezletilé poslal.

Chtěl jsem s tebou být a vzít si tě, až by ti bylo 17, ale teď to musíme ukončit. Miluju tě. Je velká šance, že půjdu sedět na zbytek života za to, že jsem s tebou, a vím, že to tvoje matka bude řešit,“ stálo v nich.

Zabij mé dítě, jestli chceš, ale můžu ti slíbit... Vrátím se a vlastnoručně tě zabiju,“ mohli se vyšetřovatelé dočíst v jiné. Během vyšetřování jim dívka, jejíž identita zůstala v rámci ochrany nezletilých utajena, prozradila, že se o ni Pumfrey začal zajímat, když jí bylo 14. Znásilňovat ji začal v jejích patnácti.

Podle nezletilé útoky přestaly v dubnu 2020 poté, co mu řekla, že s ním otěhotněla. Údajně s tím přestal kvůli obavám, že půjde do vězení, pokud by byl identifikován jako otec dítěte. Jaký byl mezi nimi ve skutečnosti vztah, nebylo kvůli nízkému věku oběti odhaleno.

Pumfrey byl obviněn ze sexuálního napadení dítěte a skončil ve vazbě s kaucí ve výši 1,1 milionu korun. Michael má zajímavou kriminální historii – v roce 2016 byl zatčen kvůli tvrzení, že dal malému dítěti takovou facku, až mu zčernalo ucho.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání