Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zdrcující rána pro rodinu Maddie: Eileen zabil koronavirus! Vnučky se už nedočkala

Aktualizováno -
12. června 2020
08:50
Autor: yks - 
11. června 2020
23:22

Jako by nestačilo, že ztratili svou milovanou dcerku, která je podle mínění německé policie s největší pravděpodobností již po smrti. Blízké pohřešované Maddie McCannové postihla další rána. Koronavirus je připravil o milovaného člena rodiny, o babičku Eileen McCannovou (†80)!

O úmrtí ženy, která vždy podporovala svého syna Gerryho i snachu Kate v jejich ztrátě, informoval britský Mirror. Eileen přitom strávila dlouhé měsíce s manželi v Portugalsku, kde i oni sami čelili vyšetřování poté, co jejich dcerku Maddie unesl v roce 2007 z apartmánu v Praia da Luz neznámý pachatel. Podle Mirroru podlehla žena koronaviru.

Snad jedinou útěchou pro její rodinu může být, že Eileen odešla již minulý měsíc a nedozvěděla se tak o děsivém podezření, které mají němečtí kriminalisté ohledně osudu Maddie. Podle nich vše nasvědčuje tomu, že padla za oběť sexuálnímu deviantovi Christianu B.(43). 

Policie ovšem jedním dechem připustila, že jí k obvinění německého delikventa chybí přímé důkazy a že dosud nemá tušení, kde mohlo případně skončit tělo nešťastného holčičky. Christian B. v době činu pobýval nedaleko místa, odkud Maddie zmizela, a podle některých svědectví nepřímo naznačoval, že o únosu dítěte i o tom, co se stalo pak, má informace z první ruky. 

Bývalá prodavačka a uklízečka Eileen se také svěřila s tím, že ztráta milované vnučky pro ni byla ještě horší než ztráta manžela. Současně ale nikdy neuvěřila tomu, že by Maddie mohla být po smrti. „Dokud nenaleznou tělo, nikdy se nevzdám naděje. Až ji konečně dostaneme domů, čeká ji od nás spousta lásky a objetí.“ Toho se ale už bohužel vlídná babička nedočká.

majojo ( 12. června 2020 10:10 )

Prodávat tragédii vlastní rodiny je tak trošku eklhaft, ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání