Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Velký průlom v případu zmizelé Maddie? Policie má nového podezřelého

Aktualizováno -
3. června 2020
22:53
Autor: jel - 
3. června 2020
21:56

Policie tvrdí, že má nového podezřelého v případu Maddie McCannové. Ta zmizela před dlouhými třinácti lety z portugalského letního střediska Praia da Luz. Jde zřejmě o nejznámější pohřešované dítě na světě. Nad případem už roky visí mnoho otazníků, dopadnout pachatele se za mnoho let bohužel nepodařilo. Nenašlo se ani Maddiino tělo, a proto její rodiče stále věří, že by mohla být naživu. Nyní se však objevila opravdu horká stopa, policie má totiž nového podezřelého. Podaří se po třinácti letech zapeklitý případ vyřešit?

Novým podezřelým je údajně německý vězeň, jehož jméno zatím nebylo zveřejněno, ale mělo by jít o bělocha, který má krátké blonďaté vlasy a nejspíš má vousy. Třiačtyřicetiletý tulák byl označen za hlavního podezřelého v případu zmizelé Maddie.

Německá policie sdělila médiím, že podezřelý muž je nyní ve výkonu trestu, byl odsouzen za sexuální napadení nezletilých dívek. O Němci je navíc známo, že se v osudnou dobu pohyboval v okolí prázdninového resortu, odkud malá Maddie zmizela.

Jenom asi hodinu před osudným zmizením totiž pedofil telefonoval z blízkosti místa činu. Osoba, se kterou telefonoval, podle policie není považována za podezřelou, ale za klíčového svědka. Policie prosí, aby se tato osoba sama ozvala.

Dále vyšetřovatelé vyzývají, aby se přihlásil každý, kdo v období okolo zmizení Maddie viděl v okolí střediska bílý karavan se žlutým pruhem, který pochází z osmdesátých let. Právě v tomto karavanu měl totiž v roce 2007 v okolí Praia da Luz podezřelý Němec jezdit, a možná v něm dokonce žít. Spojen byl také s autem Jaguar XJR6, s německou poznávací značkou, které bylo v květnu 2007 také viděno v blízkosti resortu.

„Chtěli bychom poděkovat příslušníkům policie za to, že pokračují v usilovném hledání Madeleine. Jediné, co jsme kdy chtěli, je najít ji, odhalit pravdu a postavit odpovědné osoby před soud,“ stojí v prohlášení rodičů zmizelé holčičky, kteří i nadále veří, že by jejich dcerka mohla být naživu.

zirioges ( 4. června 2020 11:33 )

Noční můry Kate a Gerharda McCann budou pokračovat i nadále... Ale pokud by chtěli případ znovu otevřít a přiznat, kam Madeleine tajně pohřbili, portugalská policie je jim k dispozici.

levicove-smegma ( 4. června 2020 08:27 )

To je ten prohnilý kapitalistický režim.
U nás, pokud není pravý pachatel, tak si náhradního vyrobíme. Vytváření falešných důkazů pro zkorumpovanou justici - v tom se nám nikdo nevyrovná.

abyss ( 4. června 2020 00:19 )

Jenom trapný nesmyslný protahování humbuku kolem dávno mrtvého děvčátka. Děvčátka které mají na svědomí její vlastní rodiče, ti rodiče, které humbuku kolem ní živí.
První vyšetřovatel jasně ukázal na rodiče jako na viníky a měl i důkazy a bum, byl odvolán z případu, stejně jako další po něm, jejichž vyšetřování začalo ukazovat na rodiče. Holt mají rodiče nějakého mocného zastánce, takže se to bude táhnout ještě zatraceně dlouho.

JaNat ( 4. června 2020 00:15 )

Tohle o tom Němčouřovi psali už před lety. Pak to zas nebyl. Já nevím, to je takový divný případ.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání