Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žhavá stopa v případu unesené Maddie? Policie shání expřítele místní barmanky!

Autor: DH - 
23. února 2020
12:58

Britská policie údajně v posledním roce několikrát navštívila Portugalsko, aby i nadále pátrala po zmizelé Madeleine McCannové, která v oblasti zmizela v roce 2007, kdy jí byly tři roky. Vyšetřovatelé se údajně měli ptát na osobu německého barmana, který v inkriminované době v blízkosti Praia da Luz pracoval.

Informace o práci policie přinesl server Sunday Mirror s tím, že se mu z Portugalska ozvala barmanka, devětapadesátiletá Carol Hickmanová. Tu měla policie navštívit kvůli jejímu expartnerovi Michaelovi Jehlemu (51).

Hickmanová uvedla, že ji návštěva policie hodně vyděsila. „Přišli do baru a zeptali se, jestli si pamatuji na 3. května 2007. Řekla jsem, že jasně. Byli jsme v baru, pak nám zavolali přátelé a šli jsme hledat Maddie,“ uvedla žena s tím, že vyšetřovateli byli dva Němci pracující pro Scotland Yard.

„Ptali se hodně na Maddie a také se zajímali o mého bývalého německého přítele. V době zmizení jsme spolu ale už nebyli, chodili jsme spolu osmnáct měsíců předtím,“ přiblížila Němka Mirroru. Mimo jiné ale uvedla, že si neumí představit, že by Michael Jahle něco provedl. „Není důvod ho podezřívat. Byla jsem v šoku, že se na něj ptali. Byl to takový přátelský hippík,“ dodala.

Sám Jahle se médiím ozval s tím, že nemá co skrývat a policie ví, kde bydlí. Experti navíc míní, že muž není nebezpečný a policie ho kontaktovala z jiného důvodu.

Zvláštní zůstává, že Carol Hickmanová pracuje v baru Kelly's, který je s případem Maddie spojován už podruhé. V roce 2007 v něm totiž seděl Ir Martin Smith s rodinou. Když odcházeli, před barem, který leží nedaleko apartmánu, odkud Maddie zmizela, viděl muže, který údajně nesl blonďaté dítě.

Policie byla údajně v roce 2019 v Portugalsku hned pětkrát a je tak jasné, že vyšetřování zmizení Maddie stále pokračuje.

Madeleine McCannová zmizela 3. května roku 2007 z apartmánu jejích rodičů v Praia da Luz v Algarve. Rodiče nechali Maddie a další děti spát a šli na večeři do nedaleké restaurace. Byt chodili kontrolovat, a když se jednou vrátili, dveře a okno byly otevřené a Maddie zmizela. Po rozsáhlém pátrání se ji nepodařilo nalézt, byť policie prověřila i několik údajných hlašení o tom, že se objevila na různých místech. V květnu by s ní rodiče slavili její 17. narozeniny.

brano34 ( 15. května 2020 19:27 )

Matt Oldfield měl kontrolovat děti kolem 21hod.25 min.(ale neudělal to...proč?) a byl poslední, který se nacházel poblíž Madeleine.... půl hodiny před ním měl v apartmánu provádět kontrolu dětí Garry...
Podezřelých je i po 13 letech dostatek, tak je potřeba udělat i po letech rekonstrukci, která se tehdy neuskutečnila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání