Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

V 11 letech matkou! Znásilňovaná holčička porodila dítě doma do vany: Šílené vysvětlení rodičů

Rodiče i jejich 17letý syn (uprostřed), který je otcem dítěte své vlastní 11leté sestry, jsou ve vazbě.
Rodiče i jejich 17letý syn (uprostřed), který je otcem dítěte své vlastní 11leté sestry, jsou ve vazbě.  (Autor: St. Charles PD)
Autor: max - 
23. února 2020
08:12

Když s podchlazeným novorozencem, který měl ještě pupeční šňůru s kusem placenty, přišli manželé do porodnice, lékařům se hned něco nezdálo. Muž navíc tvrdil, že je to jeho dítě a on ho našel na verandě domu. Prý ho tam odložila jeho bývalá přítelkyně. Policie zahájila šetření a zjistila, že pravda je zřejmě mnohem děsivější.

Skutečnou matkou novorozence je totiž teprve 11letá dívka a otcem její 17letý pokrevní bratr. Rodiče ve snaze zamaskovat, co se v rodině dělo, přišli do nemocnice s neošetřeným novorozencem, který rychle ztrácel tělesnou teplotu, a šílenou historkou o pohození dítěte přede dveřmi.

Policie amerického státu Missouri zahájila šetření 11. února jen pár hodin po narození dítě. Nyní vznesla obvinění proti 17letému otci dítěte, jenž byl obviněn z incestu, znásilnění a sodomie na mladistvé mladší 12 let. Obviněni byli také rodiče, a sice z ohrožení dítěte. Své dceři totiž po porodu do vany neposkytli žádnou zdravotní péči.

Otec dívky následně přiznal, že otcem malého chlapečka je jeho vlastní syn. Oba rodiče shodně tvrdili, že neměli tušení o tom, že je jejich dcera těhotná a že byla obětí znásilňování jejich synem. Během vyšetřování 17letý mladík přiznal, že měl se sestrou sex nejméně 100krát, ale o těhotenství prý také nevěděl.

Všichni tři obvinění jsou ve vazbě s vypsanou kaucí. Předčasně narozený chlapeček zůstává v nemocnici a jeho jen o 11 let starší matka je v péči příbuzných.

Citronel ( 27. února 2020 19:25 )

Škoda,že mu to ujelo,mohl si užívat po zbytek života,sestře se to taky určitě líbilo.Snad to jeho právník nějak okecá a sourozenci si budou dál užívat,možná se i taťka přidá,lásce by se nemělo bránit.

Kvazimoda ( 23. února 2020 08:47 )

Nejsem fašista, ale jsem za pořádek...Na celé zemi takových sexuálně postižených minimálně 500milionů jedinců, kdyby všech sexuálně postižených vyvrazdit, a nechovat se humánním způsobem..., kolik by lidí na zemi dostali jídlo a bylo by po problémech s hladem...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání