Doma má čtyři vlastní děti

Lauren, která už je zkušenou matkou čtyř vlastních dětí, svůj poslední porod na sociálních sítích popsala a za svůj čin sklidila obrovskou vlnu obdivu a pochopení. „Vyzkoušela jsem všechny triky, jak malou dostat ven. Kolem 23. hodiny si manžel lehl a já se dívala na televizní show. Pak začaly kontrakce. V půl druhé ráno jsem napsala jejím otcům, aby se vydali do porodnice,“ popisuje Lauren, která se živí jako fotografka.

Náhradní matka Lauren v porodnici na Floridě porodila malou Nelly dvěma tatínkům.
Autor: Tampa Birth Photographer, Facebook

 Mezitím tatínkové malé Nelly přijeli a pak už šlo všechno velmi rychle. „Moje kontrakce byly na vrcholu, opírala jsme se o svého muže Waynea. Díky němu jsem věděla, že jsem v bezpečí a že to nebude trvat dlouho,“ píše Lauren s tím, že na pomoc přišla i porodní asistentka a další tři kontrakce byly opravdu těžké. „Cítila jsem, jak její hlava klesla, u třetí kontrakce už její hlava jemně vklouzla do mých rukou. Podívala jsem se na její otce a dala jim vědět, že už to brzy bude,“ vzpomíná náhradní maminka.

Náhradní matka Lauren v porodnici na Floridě porodila malou Nelly dvěma tatínkům.
Autor: Tampa Birth Photographer, Facebook

Být náhradní matka je jeden z vrcholů mého života

Ve 2.55 ráno byla Nelly na světě. „Byla jsem tak šťastná, že tu je! Držela jsem ji, zatímco tatínkové přestřihli pupeční šňůru. Nakonec jsem jim jejich holčičku podala,“ vypráví dojatá Lauren s tím, že na Nelly už doma čeká starší sestřička Olea.

„Je neuvěřitelné pomyslet, že moje tělo vytvořilo dvě rodiny a šest lidí! Většina z nás prostě chce být dobrými lidmi a dělat v životě jen dobré věci. Být náhradní matkou je jedním z vrcholů mého života a budu svému tělu navždy vděčná,“ dodala Lauren.

Fotogalerie
26 fotografií