Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž zastřelil pedofilního důchodce ze sousedství: Seniorova znásilňovaná dcera je vrahovi vděčná

Ulevilo se mi, řekla dcera zavražděného pedofila.
Ulevilo se mi, řekla dcera zavražděného pedofila.  (Autor: Policie Omaha)
Autor: jel - 
2. června 2020
19:56

Mattieo Condoluci (†64) z americké Nebrasky roky znásilňoval svou dceru i mnohé další děti. Nakonec ho 14. května zastřelil soused James Fairbanks (43), který jeho jméno viděl v registru odsouzených delikventů. Pedofilova dcera promluvila o hrůzném dětství. Je ráda, že je otec mrtvý, děti jsou prý teď ve větším bezpečí.

„Byla jsem znásilňována svým otcem roky. Muž, který mě měl chránit, mě ponižoval a mučil až do té doby, než jsem konečně v 19 letech utekla,“ řekla mediím Amanda Henryová, dcera zastřeleného úchyla. Podle jejích vlastních slov se jí ulevilo. „James Fairbanks byl odpovědí na moje letité modlitby. Byl tam, když tam nebyla policie,“ dodala na adresu vraha.

Fairbanks údajně v registru sexuálních násilníků zjistil, že jedním z jeho sousedů je již dvakrát odsouzený Condoluci. Poté, co pedofila přistihl, jak šmíruje děti ze sousedství, se Fairbanks rozzuřil a úchyla zastřelil. Nyní muž, který vzal spravedlnost do vlastních rukou, čelí obvinění z vraždy.

Amanda vyrůstala se svým odporným otcem od svých dvou let, kdy ji její matka opustila a ztratila o ni zájem. Údajně se neustále stěhovali přes celé státy a její otec se zaměřoval na svobodné matky s malými dětmi, které chtěl znásilnit. „Našel by ztracenou duši, přivedl ji domů a potom vykonal svou ďábelskou práci,“ řekla Amanda.

Už v roce 1994 byl odsouzen za znásilnění pětiletého syna ženy, se kterou v té době chodil, a dostal trest odnětí svobody. O sedm let později stál u soudu znovu, tentokrát dostal pět let za znásilnění dvanáctileté dívky. Po dvou letech ho však propustili.

Lidé nyní podepisují online petice na podporu Jamese Fairbankse a na jeho vězeňský účet údajně poslalo mnoho lidí peníze.

zirioges ( 3. června 2020 08:11 )

Selhala mu pistole, v pravou chvíli

pfoto1 ( 2. června 2020 20:42 )

Čest jeho práci!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání