Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Chůva z pekla: Holčičku (8) na hotelu prodala pedofilnímu kamioňákovi!

Žena se vydávala za chůvu: Místo toho přivedla holčičku (8) pedofilnímu kamioňákovi na hotel!
 (Autor: policie)
Autor: jžk - 
17. května 2020
14:22

Kristen Milsapová se ochotně nabídla, že pohlídá svému známému teprve osmiletou dívku, kterou následně přivedla do hotelu ve West City Waley v Utahu, kde už na ně čekal Michael Travers (54), profesionální řidič kamionu. Dvojice děvčátko sexuálně obtěžovala, po celou dobu si krutý akt fotila.

Podle tvrzení státních zástupců řekla podezřelá rodině oběti, že potřebuje vzít s sebou dívenku do místního hotelu Comfort Inn, aby jí pomohla s hlídáním jiného dítěte. Nic netušící rodiče tak nechali svou dcerku napospas dvěma pedofilům, kteří ji týrali a zneužívali. Milsapová trýznění navíc fotografovala.

Holčička to, co se jí stalo, prozradilo své matce a ta zalarmovala policii. Podle místní televizní stanice ABC4 Milapsová při zatýkání tvrdila, že ji Travers k hrůzným činům donutil.

Policie však našla zprávy, ve kterých se řidič kamionu přiznává ke svým pohnutkám znásilnit dítě, Milapsová v nich prozradila podobné touhy.

Travers, který zrovna pracovně cestoval přes Utah se přiznal, že snímky pořídil, aby je mohl prodat jiným pedofilům. Oba násilníci byli loni v květnu zatčeni, muž byl odsouzen k sedmnácti letům vězení, zatímco ženu rozsudek stále čeká.

Po uzavření dohody s vyšetřovateli v prosinci 2019 klesl Traversovi trest poté, co se dobrovolně přiznal k výrobě dětské pornografie.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání