Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivý osud expolicisty Jozefa (†57): Před smrtí Maxima (†5) ztratil i milovaného syna Lukáše (†32)!

Autor: shp - 
15. května 2020
18:14

Život bývalého slovenského policisty Jozefa D. (†57) byl zřejmě prokletý. Před svou smrtí ztratil dva syna. Starší Lukáš (†32) z prvního manželství před dvěma lety spáchal sebevraždu. Mladší Maxim (†5) byl nyní nalezen s prostřelenou hlavičkou v rodinném domě v Točnici. Vedle něj ležel také jeho otec. I on měl na hlavě střelnou ránu.

Vyšetřovatel už začal trestní stíhání ve věci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Obyvatelé z Točnice jsou v šoku a nedokážou si vysvětlit, co se za zdmi rodinného domu stalo. Rodina působila vždy harmonicky, spokojeně a šťastně. Ještě v lednu si bývalý policista se synem Maximem a družkou Martinou (45) užíval dovolenou v exotickém Ománu.

Absolutně nic nenasvědčovalo tomu, že by v rodině docházelo k nějakým velkým nebo vážným rozporům. „Jozef na malém Maxíkovi velmi lpěl, hlavně potom, co přišel o svého prvního syna,“ prozradil zdroj Nového Času. Zlé jazyky přesto tvrdí, že i když rodina vypadala harmonicky, k nějakým neshodám v ní docházelo. Jde ale jen o zvěsti. Syn Lukáš zemřel před dvěma lety.

Lukáš se zastřelil legálně drženou zbraní

Tehdy se v banskobystrické části Podlavice ozval výstřel. V altánku jednoho z rodinných domů pak brzy našli Lukášovo tělo. Mladý muž si prostřelil hlavu legálně drženou zbraní. „Policie v případu začala trestní stíhání, ale protože šlo o sebevraždu, bylo vyšetřování pozastaveno,“ řekla tehdy policejní mluvčí Mária Faltániová.

O motivu Lukášovy sebevraždy promluvil zdroj listu. „On všechny obviňoval, že ho vydírali, a proto se zastřelil. Pravdou ale mělo být, že Lukáš měl dluhy,“ prozradil. Jozef jeho tragický odchod ze světa snášel těžce. Proto se tolik upnul na Maxima. Podle jeho známých hocha velmi miloval a trávil s ním spoustu času.

Sousedka: Otec malého syna miloval

„Často jsem je vídala hrát si na dvoře. Chlapeček měl rád papoušky, které choval jeho otec. Občas se partneři pohádali, ale nebylo to nic vážného. Ještě večer byl expolicista u sousedů. Druhý den plánoval natírat plot domu, který předělávali a kde měli včelín,“ prozradila sousedka. Namísto toho ale Martina našla svého syna Maxima i druha Jozefa v tratolišti krve.

Oba byli na místě mrtví. Přivolaní záchranáři jim už nedokázali pomoci. Policie je vzhledem k citlivosti případu na slovo skoupá. „Policejní vyšetřovatelé, kriminalističtí technici a experti pracovali na místě tragické události do pozdních večerních hodin, aby zajistili všechny stopy a potřebný důkazní materiál,“ uvedla jen. Podle informací listu pracují strážci zákona s několika vyšetřovacími teoriemi.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání