Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Marek (†15) pobodal sousedku (†45): Pak vyskočil z okna!

Autor: VaB - 
3. května 2020
17:26

K ohromné tragédii došlo na Slovensku v obci Handlová. Teprve patnáctiletý Marek měl bodnout do krku sousedku, která na místě zemřela! Chlapec pak vyskočil ze třetího patra a utrpěl vážná zranění. V nemocnici jim podlehl. Incidentu předcházela hádka chlapce s matkou.

V Handlové na Slovensku v Trenčínském kraji došlo k pobodání sousedky. Všemu ale předcházela hádka mezi matkou a synem ve třetím patře panelového domu. Hádka byla zřejmě natolik hlasitá, že se sousedka z bytu nad nimi rozhodla zjistit, co se děje. Podle sousedů nešlo první hádku. 

„Zase řval na mámu, ozývalo se to po celém paneláku. Nebylo to poprvé. Už minulý rok takhle vyváděl, tehdy ho ale odvezla policie a byl poté i na léčení," řekl další soused pro server čas.sk.

Zasáhl tepnu

Drama se tentokrát během několika sekund změnilo v tragédii. Tento teprve patnáctiletý chlapec měl podle portálu vzít do ruky nůž a sousedku (†45) bodnout nožem do krku! 

„Měla sedět na schodech, chtěla mu vynadat, aby dal mámě už pokoj a uklidnil se. Její manžel mezitím volal policii a zavíral dveře. Vím jen, že vyběhl z bytu s noži v ruce a bodl sousedku,“ dodal soused.  

Markova maminka, která je lékařka, se snažila zraněné sousedce hned pomoci. „Dělala, co mohla, bohužel přeřízl tepnu. Potom přijela záchranka, policie a dorazil i vrtulník. Jsme z toho v šoku. Manžel, který toho byl svědkem, v okamžiku přišel o manželku, dvě dcery pak o mámu,“ řekli pro čas.sk se slzami v očích sousedi. 

Vyskočil z okna

Marek se poté vrátil do bytu a vyskočil z okna ve třetím patře. „Následně se podezřelý vrátil do bytu, kde vyskočil z okna ven před bytový dům. Následkům zranění způsobených pádem v nemocnici podlehl,“ uvedl policejní mluvčí Pavol Kudlička.

„Jeho máma je skvělá lékařka, dobrá žena, když mohla, pomohla, on byl ale podivín a drzý. Nepozdravil, chodil ověšený řetězy... A teď je situace jaká je, byl zavřený doma, tak jestli mu z toho nepřeskočilo,“ uzavřeli sousedi. 

darkmarek ( 11. června 2020 22:58 )

Výchova k lásce, soucitu, radosti, svobodě, a radostnému vyjádření sexuality, škola která děti baví a nepřipomíná malé vězení, ukončení válek a ničení životního prostředí. Svět ve kterém netrvá sedm let než ukončíme týrání slepic v klecových chovech. Ve kterém léčíme tím co skutečně funguje a nerveme do dětí jedy v podobě psychofarmak. Svět bez křiku v rodinách a plný lásky. Bez bezohledného hromadění peněz na úkor ostatních. Takový svět by dával smysl a dokázal by tohle minimalizovat. A neříkejte že ve vesmíru s miliardami galaxií takové civilizace neexistují a že to nejde!

darkmarek ( 11. června 2020 22:30 )

Kdyby mu bylo víc jak padesát a byl drzý a nezdravil tak se o tom v tomhle článku nedozvíme žádného souseda nenapadne to o něm říct.

fiijalka ( 4. května 2020 11:19 )

luklovah ( 3. května 2020 22:39 )

No to byla hrozná drzost,nepozdravit.

villon ( 3. května 2020 21:39 )

Ta rouška se zubama je hustá. To se dá sehnat na slovači?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání