Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přefiknou i tu nejsilnější kládu! Dřevorubci nafotili humorné sexy snímky pro charitu

Autor: shp - 
24. listopadu 2020
15:48

Tito chlapíci jsou velmi manuálně zruční. Co se ručních prací týče, jsou to ti nejvyhledávanější profíci. Kdo by se jim ostatně nechtěl dostat do spárů, že? Dřevorubci z anglické společnosti Marvan's Tree and Landscape Services nejsou ale jenom šikovní a pohlední. Mají také srdce na správném místě.

Dřevorubci a dělníci, jejichž firma sídlí ve městě Ramsey v anglickém hrabství Essex, se nechali zvěčnit v rádoby erotických pózách pro kalendář na rok 2021. Výtěžek z prodeje připadne britské charitativní organizaci Mind, která pomáhá lidem s psychickými problémy už od roku 1946.

Chlapi ukázali nejenom smysl pro humor, ale také kreativitu. Na jednom ze snímků si dřevorubec sedl do míchačky na beton a nechal se od druhého povozit. Další pak s královskou korunou na hlavě uchopil masivní a velmi dlouhou motorovou pilu. Je vidět, že se týpci bavili, ať jim je 20, 30 nebo 60 let.

Byla to velká p*del!

Ředitel společnosti Danny Marvan (27) řekl Daily Mailu, že se jeho dvacetičlenný tým při focení kalendáře velmi bavil. „Bylo k popukání sledovat, jak se tým potuluje po areálu prakticky bez oblečení. Některé nápady, se kterými přišli, byly geniální. Osobnost každého vynikla na fotce,“ prohlásil.

Kalendář vyjde v přepočtu na necelých 300 korun a peníze přijdou na dobrou věc. „Duševní zdraví a charitativní společnost Mind jsou blízké našim srdcím. Soustředíme se na to, abychom zajistili našemu týmu psychický poklid, o který bude postaráno jako o pozemky a zahrady, které udržujeme,“ vysvětlil Marvan.

Naslouchání zaměstnancům je důležité

Někteří z mého týmu mi řekli, že když měli nějaké obavy ohledně něčeho ve svých minulých zaměstnáních, bylo jim řečeno, ať se vzmuží. U nás však poslouchám, co mi mí zaměstnanci říkají, a oni mě za to respektují. Cítí, že za mnou můžou přijít a promluvit si se mnou o čemkoliv,“ uzavřel Marvan, který kalendář nabízí na stránkách své společnosti.

Psychické problémy je zapotřebí nepodceňovat a při jejich setrvání vyhledat odbornou pomoc. Podívejte se na následující reportáž.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi