Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Horor na pohřbu: Tělo starosty vypadlo z rakve před očima 3 tisíc truchlících!

Autor: rc - 
9. listopadu 2019
19:47

Až tři tisíce lidí se přišly rozloučit se starostou Moisesem Martínem Tacurim Garcíou, který zemřel na infarkt. Poslední rozloučení se však změnilo v horor! Smuteční hosté začali zděšeně křičet poté, co se rakev při ukládání do hrobu převrátila a tělo vypadlo ven.

Starosta peruánské provincie Tarma se v pondělí vracel z hlavního města Lima, když ucítil bolest na hrudi. Byl proto převezen do nemocnice Felixe Mayorca Sotoeho, kde zemřel na infarkt. Provincie se po smrti starosty zahalila na dva dny do černé barvy.

V den smutečního obřadu do ulic podle informací britského deníku Daily Mail vyšly až tři tisíce lidí, aby se s milovaným starostou rozloučily. Když však byla rakev s tělem starosty ukládána do rakve, náhle se převrátila a tělo vypadlo ven! V tu chvíli se hřbitovem ozvaly zděšené výkřiky všech truchlících. Pracovníci pohřební služby rychle zasáhli a obřad pokračoval dál.

 

1pravda1 ( 10. listopadu 2019 11:41 )

Používají se normálně popruhy a ne provazy a hlavně, rakve bývají zacvaknuté nebo přímo pevně uzavřené... no pro pozůstalé to musel být šok, dost velký.

zada ( 10. listopadu 2019 07:38 )

Co to je proti tomu, když to "žuchlo" s Brežněvem)))))

Altingerka ( 9. listopadu 2019 21:32 )

Evidentně se mu do jámy nechtělo.

Pohybovenadany ( 9. listopadu 2019 20:01 )

Aspoň , že tam byl . To tu rakev spouštěli nějací učni, či co ?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání