Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Filip (†19) se měl v sobotu ženit s krásnou Julií (19): Zabila ho neuvěřitelná náhoda!

Ilustrační  foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Policie ČR)
Autor: yks - 
20. října 2019
20:11

Pouhých několik dní dělilo Filipa D. (†19) a Julii (19) od jejich vysněného společného „ano“. Namísto sobotní svatby ale mladá žena musí podstoupit páteční pohřeb. Došlo totiž k nehodě, která absurdní shodou okolností stála jejího vyvoleného a tátu její holčičky (7 měs.) život.

Tragický příběh mladého páru z osady Dolní Mlýn na severu Polska pohnul city mnoha tamních lidí. Mladí rodiče teprve 7měsíční dcerky Filip a Julia se připletli k nešťastné události, na které neměli žádnou vinu. Následky byly však drtivé. O neštěstí informoval polský portál Super expres.

V pondělí se Filip s Julií vraceli autem od rodičů nevěsty. V jednu chvíli  míjeli náklaďák. Podle předběžných zjištění se 52letý Miroslaw D., řidič nákladního automobilu, chtěl volvu mladých snoubenců vyhnout, při tom ale zavadil pravou stranou automobilu o strom. 

Poškozená konstrukce nákladové části spadla přímo na auto, ve kterém kromě obou mladých rodičů jelo také jejich dítě. Ocelový prut prorazil čelní sklo a pronikl do kabiny tak nešťastně, že zasáhl Filipa do hlavy a prorazil mu lebku. Mladík byl na místě mrtev. 

Když přijeli policisté, vyslechli řidiče náklaďáku Miroslawa a ověřili si, že v době tragédie nebyl pod vlivem alkoholu. Poté ho propustili. Zdrcená Julie se nechala slyšet, že svému milému dá do rakve na poslední cestu snubní prstýnky, které měli přichystané na sobotu. 

offline ( 20. října 2019 21:47 )

Poláků je takový kritický nedostatek, že musejí dělat děti už od 18-cti. Julie je opět těhotná?

Jarabak ( 20. října 2019 21:20 )

Důsledek úzkých silnic. Já se kolikrát nestačím divit, co všechno si dovolili prohlásit za silnici s obousměrným provozem. Vejdu se tam sotva sám...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání