Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chlapec (†2) nechtěl sníst hot dog: Máma s přítelem ho ubila k smrti!

Autor: rc - 
7. října 2019
05:20

Devatenáct let a pět měsíců stráví za mříženi Elizabeth Woolheaterová, která ubila k smrti svého syna Anthonyho Bunna (†2). Čtyřiadvacetiletá žena uvedla, že svého syna udeřila poté, co odmítl jíst hot dog k snídani! Ve výpovědi však také uvedla, že poté co odešla, viděla, jak její přítel Lucas Diel chlapce surově mlátí. Muže soud odsoudil na devětačtyřicet let.

Šokující případ se odehrál začátkem května roku 2018 v městě Wichita v americkém Kansasu. Elizabeth Woolheaterová tam k snídani svému synovi Tonymu Bunnovi dala hot dog. Dvouletý chlapec však nechtěl nezdravý pokrm sníst, což ji rozčílilo a chlapce začala bít.

Chlapec byl v bezvědomí nalezený policií v sousedství jejich domu. Převezen byl do nemocnice, zemřel však o dva dny později. Woolheaterová policii přiznala, že chlapce zmlátila poté, co nechtěl jíst snídani. V srpnu byla uznána vinou  a odsouzena na devatenáct let a pět měsíců za mřížemi.

Matka: Zklamala jsem syna

„Vím, že nikdy nebudu moc napravit, ani vrátit chyby, které jsem udělala. Vím, že jsem zklamala svého syna, když mě potřeboval. Chci, aby se vědělo, že jsem milovala Tonyho a stále ho miluju celým svým srdcem,“ uvedla při výpovědi Woolheaterová podle informací britského deníku Daily Mail.

Ve výpovědi dále dodala, že sice bezbranného chlapce udeřila, ale její přítel Lucas Diel ho zbil ihned poté, co opustila místnost. Podle Woolheaterové mu držel jídlo u pusy a surově ho mlátil. Proti Dielovi vypovídal u soudu i chlapcův dědeček Zak Woolheater, který ho popsal jako monstrum. Soud ho poslal na devětačtyřicet let za mříže.

Dítě skončilo v minulosti na pohotovosti

„Nemůžeme uvěřit, že se to stalo,“ uvedl Woolheater. Podle záznamů sociálky v říjnu roku 2017 měly s Tonym přijít na pohotovost jeho babičky. Chlapec měl mít modřiny na hlavě a zádech. Ovšem lékařské vyšetření tehdy neprokázalo, že by se jednalo skutečně o dlouhodobě týrání.

joldh ( 7. října 2019 11:24 )

Hladový, hladový , to už bylo projektů jak jim pomoci a nijak to nepomohlo......

sigmae ( 7. října 2019 10:59 )

z basy už by neměli vylézt ven

jonn ( 7. října 2019 06:41 )

Africká děťátka chuderky hladový a on h@jzlík nechce žrát .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání