Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladá žena (24) zmlátila chlapce (10) a zamkla do psího kotce: Rozbil mi okénko! hájila se

Autor: DH - 
16. srpna 2019
19:33

Policie v nigerijském hlavním města Lagosu zadržela čtyřiadvacetiletou ženu, kterou někdo natočil ve chvíli, kdy brutálně zbila desetiletého chlapce páskem a potom ho zamkla do psího kotce.


Ženu (24), jejíž identitu odmítly úřady veřejně publikovat, zadrželi policisté během středy poté, co vyšetřovatelé analyzovali video od neznámého zdroje a díky tomu zjistili, ve které oblasti by se mohla dotyčná nacházet. Po příjezdu na místo skutečně ženu i dítě z videa nalezli. Podle mluvčího policie Nigerijka uvedla, že chlapec je její příbuzný.


Záznam, který policie analyzovala, ukazoval, jak žena drží v ruce bílý pásek a surově s ním bije dítě. Když skončí, popadne chlapce a vrazí ho do kotce mezi psy. Dotyčná se na policii k činu doznala. „Vypověděla, že je to skutečně ona a chlapec je synovec, o kterého se stará, protože jeho rodiče zemřeli,“ uvedl Bala Elkana, mluvčí policie v Lagosu. 

Podle kriminalistů k činu došlo přibližně 3. srpna tohoto roku. Žena prý vypověděla, že se nechala dítětem vyprovokovat poté, co se prý chlapec opil a zničil jí automobil. „Řekla nám, že se naštvala poté, co se hoch opil ginem a rozbil jí okénko u auta. Proto ho zamkla do klece na několik hodin.Obvinili jsme ji z týrání dětí,“ doplnil informace mluvčí. 

Ženu bude v nejbližších dnech čekat soud, který rozhodne o jejím trestu. Chlapec je mezitím v péči státu.

europa ( 17. srpna 2019 06:30 )

Tak dostal pár ran páskem, zasloužil si to. Mně by spíš zajímala ta udavačská s.w..i.n..ě, která to napráskala. Lidskej odpad

hedvika111 ( 16. srpna 2019 23:08 )

Asi vás v dětství také mlátili, ale v pořádku to rozhodně není Strašné

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání