Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ředitelka týrala malého chlapečka (8): Přivazovala ho na řetěz a oči mu zalepovala páskou!

Autor: rc - 
5. září 2019
20:38

Anna Žitniková (56), ředitelka školy z Ukrajiny, čelí deseti letům vězení kvůli brutálnímu a nepochopitelnému týrání chlapce, kterého si vzala do pěstounské péče. Když policie vtrhla do jejího bytu, našla dítě na řetězu s obojkem kolem krku a se zavázanýma očima!

Anna Žitniková si do pěstounské péče vzala osmiletého chlapce Stase. Šestapadesátiletá žena, která pracovala jako ředitelka školy v ukrajinském městě Dněpropetrovsk, měla v péči ještě další čtyři děti.

Sousedi pro britský deník Daily Mail uvedli, že Žitniková se zdála být starostlivou matkou. Ovšem za dveřmi jejího bytu se děly hrozné věci. Jejich teorie o vzorné matce se však změnila poté, co děti Žitnikové ukázaly šokující fotografii. „Děti nám ukázaly fotku se Stasem, kterou měly v mobilu. Jeho zápěstí a nohy byly svázané páskou. Děti řekly, že jejich máma Stase drží neustále přivázaného řetězy jako trest za to, že mluvil hlasitě. Zavolali jsme policii,“ řekla sousedka Taťjána.

Poté, co Taťjána upozornila strážce zákona, vtrhla policie do bytu tyranky. Policisté našli malého Stase přivázaného řetězem s lepicí páskou přes oči. Děti byly Žitnikové okamžitě odebrány. „Ty děti byly opakovaně uráženy jejich náhradní mámou. Používala hrubý jazyk a svazovala je řetězem kvůli tomu, že si hrály nebo se dotkly jejich věcí. Matka měla také speciální proutek, jímž je bila. Žádné z dětí se nechce vrátit k matce. Bojí se jí,“ uvedla psycholožka Maria Atroškinová.

Žitniková byla již obviněna ze zneužívání, mučení, zanedbávání péče a omezování svobody na dětech a čelí deseti letům za mřížemi. Proti ženě vypovídala i její nevlastní dcera Mira (13). „Podle ní Žitniková svazovala Stase řetězem každý den, než šla do práce,“ řekl prokurátor. Tyranka obvinění odmítá a hájí se tím, že jen chtěla zabránit tomu, aby si chlapec neublížil.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání