Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Barman odmítl obsloužit opilého hosta: Zákazník ho jednou ranou zabil!

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK - 
26. srpna 2019
15:38

Francouzská policie zadržela muže, který zabil provozovatele baru v Saint-Denis, protože mu odmítl nalít. Informovala o tom dnes agentura AFP. Útočník čelí obvinění z napadení s následkem smrti, přičemž se policie nedomnívá, že měl v úmyslu šéfa podniku připravit o život.

Incident v baru na pařížském předměstí Saint-Denis se odehrál minulý týden v noci z úterý na středu. Do Café de la Place přišli dva opilí muži. Poté, co jim šestašedesátiletý šéf podniku odmítl další alkohol nalít, uhodil jej jeden z nich do obličeje. 

Napadený upadl, poté se zvedl, následně ale zkolaboval, popsala agentura AFP. Záchranáři po půl hodině konstatovali jeho smrt. Pravděpodobného útočníka zadrželi a obvinili policisté v sobotu.

Během několika dní šlo ve Francii o druhý podobný případ napadení zaměstnance restauračního zařízení, připomněla agentura. Předminulý pátek zastřelil host v restauraci v městečku Noisy-le-Grand u Paříže osmadvacetiletého číšníka údajně proto, že mu nedokázal dost rychle donést objednané jídlo. Minulý pátek policie podezřelého střelce zadržela a obvinila jej z vraždy. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání