Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mám důkazy proti bývalé kamarádce pašeračky Terezy! Muž z Karibiku promluvil

Autor: yks - 
25. srpna 2019
05:01

Bývalá kamarádka české pašeračky Terezy Hlůškové (23), která trpí zavřená v pákistánském kriminále, modelka Simona (24), se ocitla v nabídce internetového portálu zprostředkovávajícího exotickou dovolenou ve společnosti svůdných žen. Mladá modelka a nedávná playmate časopisu pro pány se brání, že s tím nemá nic společného. Zmíněná společnost ale zaslala Blesku materiály, které podle ní svědčí o tom, že Simona o spolupráci skutečně stála, ba co víc, vehementně o ni usilovala. 

„Stala jsem se obětí! Zneužili mé jméno i fotografie. Celé léto se nacházím s kamarádkou na Ibize. V Karibiku nepracuji! Už mám dost těch neustálých lží a špinění mého jména. Věci začínám řešit soudní cestou,“ sdělila Simona svým fanouškům na sociální síti. „Ku*va nejsem, ani se neku*vím,“ dodala poté, co se její fotografie i s nabídkou objevily na internetovém portálu agentury, která působí v Dominikánské republice. 

Fotky to byly šťavnaté a neméně exkluzivní byla i denní sazba, údajně za společnost české playmate. Případný zájemce by musel agentuře nabídnout 1000 dolarů za den. To je v přepočtu 23 000 korun. 

Romantika bez hranic?

Simona nařčení ze spolupráce s luxusním eskortem odmítla a pohrozila agentuře žalobou. Ozval se ale Václav, zaměstnanec společnosti Team Carribean Relax, se kterou prý Simona jednala.

„Mohu vám potvrdit, že Simona oslovila naši agenturu v únoru tohoto roku s tím, že pro nás chce pracovat. Konverzace probíhala v angličtině s naší manažerkou a později jsem se Simonou komunikoval já osobně po telefonu,“ sdělil Blesku. Ze záznamů komunikace, jejichž náhledy Blesku předložil, by skutečně vyplývalo, že modelka agenturu kontaktovala a usilovala o navázání spolupráce. 

„Naše společnost má uzavřeny kontrakty s kluby NBA, jejichž hráčům zajišťujeme dovolenou, tedy určitě nepotřebujeme publikovat něčí fotky bez souhlasu,“ sdělil Blesku Václav, který je podle vlastních slov bývalý policista a stará se o dopravu a zajištění bezpečnosti hvězdných klientů agentury. 

Práci dřív hledala po boku Terezy

Bývalá největší kamarádka pašeračky Terezy Hlůškové krátce po jejím zatčení v exkluzivním rozhovoru pro Blesk přiznala, že v minulosti jezdily do Švýcarska za prací. Dvojice žen podle Simony pracovala v jistém salonu jako luxusní společnice. Nyní se už déle než rok musí obejít bez Tereziny společnosti. Jak tvrdí výše zmíněná karibská agentura, nečinilo by jí žádné potíže pracovat v oboru takříkajíc na vlastní pěst. Je tedy možné, že také Simona se své „neviny“ bude muset domáhat soudně.

copy ( 4. září 2019 03:50 )

to si musela dlho vymýšlať, tento text.

amej ( 3. září 2019 09:50 )

Přečetla jsem si všechny příspěvky. No, až na světlé vyjímky je to tady vážně důkazem toho, že většina přispívajících bude zřejmě na pracáku, má IQ tykve a sociální kultura je pro ně sprosté slovo. Vzhledem k těmto projevům musím konstatovat, že ty holky ( k.r.y, jak píšete)mají větší úroveň jako přispivatelé zde.

Vox-populi ( 26. srpna 2019 07:48 )

Prazanda1. Moje žena je normální a ne kur va, jako ty

cakalik cakalik ( 26. srpna 2019 06:33 )

načim redaktorům uniklo,že zmizely po zatčení Terezy všechny její inzeráty,kde byla se Simonou...uniklo-nebo se to nehodí?

Vox-populi ( 26. srpna 2019 05:24 )

Jo prazanda1 ta vyhnuli za prachy i koňě, hlavně když je cernej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání