Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Minulost dvojnice pašeračky Terezy odhalena: Máme v p**i, vzkázaly se Simonou zlým jazykům

Autor: SKS - 
30. července 2019
05:01

Vypadá jako ona, jmenuje se jako ona, ale není to ona. O kom je řeč? O nikom jiném než o dvojnici české pašeračky Terezy Hlůškové (23), která slavnou vězenkyni nahradila po boku společné kamarádky Simony H. (24). Jenže označení jako „Tereza číslo dvě“ nebo „nová Tereza“ se jí vůbec nelíbí a ostře se proti nim ohradila!

Modelka a světoběžnice Simona H. má ve svém životě na kamarádky jménem Tereza velké štěstí. Jak velké štěstí mají ony na ni, by mohla vyprávět třeba zavřená Tereza Hlůšková. A ona už dokonce leccos naznačila.

„Když vás někdo dostane do kriminálu - je to zmije. Když vás někdo dostane do kriminálu a potom staví svou "kariéru" na vašem neštěstí - je to PODLÁ ZMIJE. Ale když vás dostane do kriminálu tzv. nejlepší kamarádka, staví svou kariéru na vašem neštěstí, tvrdí, že ona sama je nevinná a všude kolem lže, jak když tiskne, tak to zamrzí HODNĚ!!!" napsala loni v létě dopis Blesku.

Simona po zatčení kamarádky dlouho nesmutnila, dávala rozhovory médiím a sociální sítě vesele zásobovala fotografiemi z luxusních zahraničních dovolených. Na řadě z nich přitom nebyla sama, po jejím boku se objevila blonďatá dívka, shodou okolností znovu Tereza. Děvčata spolu objíždějí exotické destinace a užívají si život. Nová Tereza se ke vztahu se Simonou po dlouhých měsících mlčení konečně vyjádřila.

„Docela vtipná story už od mala. S touhle slečnou jsem si prošla školku, základní školu a ani v životě dospělců mi nedá pokoj. Znám tě už 20 let!“ napsala mladá cestovatelka na instagram. „Obě jsme si toho v životě hodně zažily… Špatného i dobrého, ale nikdy jsme si nepodrazily nohy a neházely na sebe špínu, jako to dělají ostatní,“ dodala. Inu, není Tereza jako Tereza.

Dlouholetá kamarádka ve vyznání Simoně zavzpomínala na společně strávené roky. Na základní škole prý děvčata „dost hustě řádila a všechny štvala“. „Mám tě ráda a kašli na všechny blbce, co si myslí, že se známe tři měsíce a navzájem se taháme do sra*ek. Nesnáším blbé kecy a lži, co lidi tady vypouští a přejí nám shnít. Oni o nás neví ani jedno procento. Karma je zdarma. Máme v p**i,“ uzavřela ve svérázném vyznání Tereza číslo dvě. Snad jí takové odhodlání a dobré vztahy se Simonou vydrží déle než Tereze Hlůškové.

Stanley1000 ( 22. září 2019 07:48 )

No, když porovnám Terezu č. 2 s Terezou Hlůškovou, tak i po téměř dvouletém pákistánském kriminále je jednoznačně TH mnohem přitažlivější, než její "náhradnice".

bestteckaie ( 31. července 2019 06:43 )

Tak to je maras. Místo pěkných holek jenom potetované námořnice. Tím pádem, holky bez zábran, tim pádem se na ně bude pohlížet přes prsty, celý jejich život. Kerka je cejch i kdyby začaly být vzorné.

pupak_1 ( 31. července 2019 00:15 )

Tak hlavně, až pojedou z další placené šu.ač.y, bacha na kufry.
Prázdný fakt deset kilo nemá.
Ale to už asi holky ví.
Snad aspoň ta kamarádka posílá Terezce do basy balíčky s fotkami z pracovních výjezdů.

Vrahjevzdyzahradnik ( 30. července 2019 20:23 )

Ty to opravdu máš v té své hlavince pomíchane s kobylincama...

marlen52 ( 30. července 2019 19:46 )

jak tak na ně koukám, tak tady by se asi moc nechytly tak musely do světa tam kde jsou pro ty to stačí hlavně že jsou blond

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání