Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pašeračka Tereza (22) se chvěje hrůzou: Doživotí! hrozí prokurátor

Autor: shp - 
22. března 2019
11:58

Verdiktem pákistánské justice už tak zdrcená Češka Tereza Hlůšková (22), která byla za pašování heroinu odsouzena na 8 let a 8 měsíců, se nyní chvěje hrůzou! Možná totiž skončí v base na podstatně delší dobu. Státní zástupce Aftab Ahmed se chce odvolat proti stávajícímu trestu, protože mu přijde moc mírný! A Nejvyšší soud by jeho požadavku mohl snadno vyhovět.

Nejslavnější česká pašeračka Tereza Hlůšková byla zadržena s necelými devíti kilogramy heroinu na pákistánském mezinárodním letišti v Láhauru na začátku roku 2018.

Na svůj rozsudek čekala ve vazbě dlouhých 14 měsíců. Neustále doufala, že bude osvobozena a vrátí se do Česka jako nevinná dívka, která se omylem připletla k obrovskému drogovému byznysu.

Tereza se stále může odvolat

Chyba lávky! Soudce Šahzád Raza ji nemilosrdně odsoudil k vězení v délce 8 let a 8 měsíců a k uhrazení pokuty ve výši v přepočtu asi osmnáct tisíc korun. Tereza se po vynesení rozsudku zhroutila a skrze slzy procedila jen slova: „Co jsem udělala?“ a „Doufám ve spravedlnost, jsem nevinná.“ Rozsudek ještě nenabyl právní moci a Tereza se proti němu hodlá odvolat, jenže není sama.

Totéž má totiž v plánu udělat také žalobce Aftab Ahmed. „Chci se odvolat kvůli zvýšení trestu. Byl totiž podle mě udělen nižší trest, než by podle zákona měl,“ řekl státní zástupce spolupracovníkům Blesk.cz.

Prokurátor se totiž domnívá, že Tereze nebyl udělen trest za pašování tvrdých drog, ale takový, jako by u sebe měla pouze suroviny k jejich výrobě. Češka přitom u sebe měla prokazatelně heroin.

Neproklouzne mu ani myš

„Nařídil jsem svým podřízeným, aby připravili odvolání proti spoluobžalovanému Shoiabu Hafeezi Khanovi,“ řekl žalobce. Zjevně není spokojen s tím, že údajného Terezina ubytovatele soud osvobodil pro nedostatek důkazů. S chutí by mu zajistil delší pobyt v pákistánské trestnici. Mnohem víc má ale spadeno na Terezu.

Žalobce chce pro Češku doživotí

„Chtěl bych, aby jí soud udělil maximální trest, tedy odnětí svobody na doživotí s dolní hranicí trestní sazby 25 let. Jde o závažný zločin pašování heroinu a Tereza dostala trest jako by u sebe měla pouze surové opium,“ prohlašuje žalobce ve službách Pákistánu.

Tereza má už nyní nervy jako špagáty, a není třeba pochybovat o tom, že vyhlídka na doživotí v pákistánském kriminálu jí na klidu nepřidá. Hrozí jí další psychický kolaps.

ciman1 ( 24. října 2019 18:14 )

Si sa asi nevidela v zrkadle!!! Prajem nech tvoje decko skonci na heroine potom otocis nazor!!!! Neni problem si najst par foto ako vyzeraju zavislaci na heroine mozno ta aj prejde chut zit, potom pochopis ze ta pinda za prachy si uziva zatial co droga devastuje zivoty mnoho narkomanom.

ciman1 ( 24. října 2019 18:10 )

Priblbla blondyna vedela velmi dobre co robi,brala za to prachy hrala herecku tak nech zhnije v base. A pokial nebudu tvrde tresty za drogy nebude sa darit bojovat proti nim. Dobre jej tak blbke!

Kratky Josef ( 24. března 2019 11:05 )

Přemýšlej co píšeš,svět je zkazenej ale napomáhat tomu jeste tady nebudeme. Droga je špatná a to víme snad jasně. Člověk by měl v životě přemýšlet jestli bude paserak nebo krast nebo si to poděla jinak.

DVD1 ( 24. března 2019 10:50 )

Jako je to pako, muze si za to sama, ale zase na obranu, byla to celkem sympatická holka, joo dobře, žádná VŠ s červeným diplomem, ale v pohodě, párkrát jsem ji potkal ve Zlíně, jednou jsme vedle sebe jeli po hlavní Strasse z Otrokovic, kde řídila bilou Audi TTS se švýcarskou SPZ a já, jakožto majitel další Audi Cabriolet, nikoliv však bílé, jsem jel vedle ní a přes okynko jsme si vzájemně chválili vuz toho druhého. Supr zážitek o A ještě bych dodal, že od Blesku je to cekem hnusné, zveřejňovat celé její příjmení, když všechna ostatní média toto příjmení neuvádí a ještě používat fotky z jejího vykradeneho FB a kopii její občanky. Celkem ubohost snažit se až takhle někoho veřejné zničit...

Michalipa ( 24. března 2019 09:20 )

Ministerstvo se stará o to aby se nějaká fetka dostala zpět do České republiky a když má někdo v ČR nemocný dítě tak si rodiče musí peníze sehnat. Jen ať si ji tam nechaj. Kdyby dělala rukama a nechtěla si vydělat peníze pašování drog mohla být v klidu doma

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání