Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dvě fenky nechala majitelka v zamčeném autě několik hodin. Jedna zemřela, druhá bojuje o život

Jedna z fenek v autě zemřela, druhá bojuje o život.
Jedna z fenek v autě zemřela, druhá bojuje o život.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
22. června 2019
22:07

Na co proboha myslela? Majitelka dvou fenek labradorského retrívra nechala svá zvířata při mezinárodní výstavě psů v Brně zavřené ve svém voze několik hodin. Jedna z nich zemřela, druhá nyní bojuje o život.

Za vystavovatelské ambice majitelky zaplatily krutou daň dvě fenky labradorského retrívra, když byly ponechány několik hodin v zaparkovaném autě. Černá nepřežila, krémová je v kritickém stavu,“ uvedla Nadace na ochranu zvířat na svém facebooku.

Snad to přežije, ale jen díky slečně, která si všimla, že v zaparkovaném autě umírají dva psi, a přivolala pomoc,“ stojí dále v příspěvku, který šokoval stovky lidí. Většina z nich chování majitelky drsně odsoudila. „Myslím, že by paní potřebovala taky zavřít do auta ve vedru. A hlavně už nikdy by neměla mít psy,“ napsala Martina Š.

Lidé zuří

Tu druhou fenu bych jí odebrala a dala ženskou na listinu, aby už žádné zvířata nedostala. Není to člověk na správném místě. Nic ji neomlouvá. Mám na ní obrovský vztek,“ uvedla Petra K. Nadace na ochranu zvířat vyzvala všechny páníčky, aby v žádném případě nenechávali své psy ani na chvíli v zavřených autech v horkém počasí.

revengeboy ( 24. června 2019 07:26 )

Tady je její adresa: http­://www­.sile­sian­sun.cz­/wp-conten­t/uplo­ads/2­014/11­/DSC_0­786.jpg

majojo ( 23. června 2019 15:00 )

A získala ta kráva pincgavská aspoň nějaké ocenění pro svého třetího psa?

bibijana ( 23. června 2019 11:37 )

Já jsem ten boj proti tyranům vzdala.Prostě s tímto, za současných zákonů,nezájmu policie a hlavně justice, nejde nic dělat.Cítím jenom bezmoc a ten stres a vztek mě ubíjí.Můžete psát stížnosti, kam chcete, odpověď je vždycky stejná - výmluvy na zákony,nesmí poskytovat žádné informace (Bendův náhubkový zákon),apod. Nejsem taky nejmladší.Jediná prosba ke všem, komu leží osud týraných zvířat na srdci: běžte do politiky,založte strany a kandidujte do parlamentu.To je jediná cesta,jedině zákonodárci mají tu moc něco změnit.

vemenozmojistary ( 23. června 2019 10:30 )

Chovná stanice SilesianSun Petra Dvorská Nic od ní nekupujte, je to prase!!!

Fifinka1 ( 23. června 2019 09:16 )

Nemyslící stvoření.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání