Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fenka přežila vlastní smrt se 17 střelami v těle: Teď našla štěstí v novém domově

Autor: chal - 
31. března 2019
18:20

Našli ji těžce zraněnou v krabici na ulici. Měla zlomenou čelist, uříznuté ucho a v těle 17 projektilů. Několik z nich ji připravilo o zrak. Maggie přesto dál bojovala. Půl roku po hrozivém zranění se už prohání po loukách a i když nevidí, je šťastná. Našla totiž nový domov, a to až v daleké Anglii.

Každému je na první pohled jasné, že Maggie je neobyčejný pes s těžkým osudem. Když zraněnou fenku našli v krabici na ulici, opuštěnou kdesi uprostřed Libanonu, všem bylo jasné, že její nelidský původní majitel neměl v úmyslu, aby brutální týrání přežila.

Maggie byla ve velmi vážném stavu – měla uříznuté ucho, zlomenou čelist a v těle celkem 17 diabolek, některé z nich v očích, Fenka tak přišla o zrak a bojovala o život. Opuštěný pejsek se ale dokázal zotavit a naštěstí díky globální internetové kampani našel brzy krásný nový domov.

Zmrzačené fenky se ujala Britka Kasey Carlinová (25) z anglického Brightonu. „Máma na internetu viděla fotku Maggie a řekla, že se jí musíme ujmout,“ popsala  její dcera chvíli, kdy Kasey fenku viděla poprvé. Převoz Maggie z Libanonu do Velké Británie nebyl jednoduchý. Podařil se ale díky nadaci Wild at Heart Foundation.

„Když jsme se poprvé potkali na letišti, rozplakala jsem se,“ řekla Kasey. „Nikdy jsem neviděla úžasnějšího psa. Je jí jedno, kdo jste, ona vás bude milovat,“ dodala pyšná majitelka.

Kasey se od června stará také o Mishku, dvouletou fenku rasy Aljašský klee kai. „Skvěle se doplňují, Mishka vodí Maggie a ta zas Mishce pomáhá překonat fobii z lidí,“ uzavřela Angličanka.

4552 ( 1. dubna 2019 08:58 )

Všechna zvířátka jsou lepší lež většina lidí.

nemocna ( 1. dubna 2019 01:03 )

V dnešní době přibývá tyranů a psychopatu co své mindráky vybíjejí na zvířatech i když jim nic neudělala, kdo to udělal této fence at oslepne a do konce života trpí nesnesitelnými bolestmi bezcitná svi.ě, všichni co týrají zvířata by měli dostat pořádné tresty sedět v kriminále a ne debilní odsouzení podmínku, to je ten soudce potom také takový, spoustu zvířat je utýraných k smrti a nebo má trvalé postižení jako tato fenka a i tak nezanevřela na lidi, zvířata jsou mnohem lepší než lidi, at už jen prožívá radostný zbytek života plně obdarovavaná láskou od člověka, musela hrozně trpět a snášet ukrutné týrání, škoda že jej nezardousila a neroztrhala na kousky, nic jiného si nezaslouží, za takové chování by měla být smrt at se lidstvo zbaví takových tyranů, také v Azií postřílet všechny prodejce zabijáky psů a koček, nejlépe to tam srovnat se zemí, teroristi vraždí nevinné lidi kdyby raději zbavili svět šikmookých tyranů

Zobrazit celou diskusi