Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Porod těhotné vražedkyně Janákové! Nemocnice chystá bezpečnostní opatření

Autor: sil, DH - 
21. června 2019
09:08

Petra Janáková (29), vražedkyně, která se svým manželem Jaroslavem zabila jednoho člověka, je na svobodě. Odpykat si měla 30 let, ale během trestu náhle a záhadně otěhotněla, kvůli čemuž musela být propuštěna. Teď žije na svobodě v Jilemnici, kde pravděpodobně i porodí. A i kvůli tomu se zdejší porodnice již připravuje. 

Jilemničtí zaměstnanci porodnice s případným scénářem počítají. „Přijmeme potřebná bezpečnostní opatření. Určitě nebude se žádnou jinou maminkou na pokoji,“ řekl Blesku ředitel nemocnice Jiří Kalenský.

Jako místní rodák Janákovou zná a žádných potíží se neobává. „Důležité je, abychom všechno dovedli do zdárného konce, aby bylo dítě zdravé,“ míní Kalenský.

Okolo návratu Petry Janákové do Jilemnice se strhl velký poprask. Lidé mají strach a nelíbí se jim, že budou po určitou dobu žít vedle osoby, která se nezdráhala chladnokrevně vraždit. Paniku ale ředitel nemocnice mírní. „Před časem se vrátil do Jilemnice muž, který jiného podřízl. Nálada tady byla stejná, teď tu všichni spolu dál bez problémů žijeme,“ dodal.

Janáková se svým manželem Jaroslavem zavraždila v roce 2012 sběratele známek Evžena B. (†50). Toho později obrali o 34 tisíc korun, kterými chtěli částečně zakrýt rozsáhlé dluhy. Dvakrát se pokusili zavraždit i dalšího muže a dvě vraždy navíc plánovali. Soud jim udělil doživotí, které ale v minulém roce zmírnil na 28 let pro Janáka a 30 let pro jeho nyní již bývalou manželku Petru. 

majojo ( 21. června 2019 15:33 )

No vidíte, platíte velké prachy za nadstandard a jednolůžkový pokoj - a přitom stačí odprásknout chlapa ranou do týla - a máte to zadarmo.

verka1 ( 21. června 2019 12:54 )

Obava že někdo může ublížit dítěti. Proto bezpečnostní opatření.
Měla zůstat ve vězení a byl by pokoj. Zase bychom se nedozvěděli kdo je otec.

verka1 ( 21. června 2019 12:50 )

Taky může rodit doma, dítě nemůže za matku-vražedkyni. Veřejnost zajímá kdo je otec a kdyby bachař, co se mu stane v práci. On by měl vychovávat své dítě nebo platit alimenty.

Yogurt ( 21. června 2019 10:44 )

Pro :NECHCEME _BABIŠE
Debile jdi si agitovat k hl. nádraží! Tam je fetaků dost, mezi ně zapadneš a s Letnou nám vyliž p.r.del KRYP.le
My Babiše chceme a to je rozhodující a ne banda zmanipulovanych řvounů

moudivlacek ( 21. června 2019 10:34 )

Výborně, manévry a opatření - takže daňoví poplatníci, zase to zaplaťte - jako by nestačilo, že tu svi.i budeme 30 let živit v kriminále.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání