Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Putinova údajná milenka porodila: Dvojčata přivedla na svět na ostře střežené klinice

Autor: shp - 
21. května 2019
18:19

Ruský prezident Vladimir Putin (66) slaví. Tedy možná. Jeho údajná dlouholetá milenka Alina Kabajevová (36) prý porodila dvojčata. Dva chlapce měla začátkem měsíce května přivést na svět na přísně střežené moskevské klinice pro VIP klientelu. Kreml samozřejmě tato tvrzení nijak nekomentuje.

Zpravodajský web Daily Mail uvedl, že s šokující zprávou přišly internetové stránky listu Moskovsky Komsomolets. Článek však brzy zmizel a nedá se dohledat ani v nejhlubších zákoutích internetu. Někdo se postaral o to, aby ho nebylo možné vytáhnout ani z mezipaměti internetových vyhledávačů.

Vyklidili kvůli ní celé patro

Údajně bylo kvůli porodu dvojčat vyklizeno celé čtvrté patro Kulakova výzkumného centra pro porodnictví, gynekologii a kojenectví, aby mohla někdejší gymnastka, která na Olympiádě získala dokonce zlatou medaili, v klidu rodit. Než Alina dorazila, byla nemocnice důkladně prohledána.

Půlka lékařského týmu byla vykopnuta pryč z porodního sálu,“ uvedl zdroj pro Moskovsky Komsomolets. U porodu měl kromě ruského odborníka Gennadyho Sukhikha asistovat nejmenovaný italský porodník. Společně provedli císařským řezem porod. Obě dvojčata jsou prý zcela zdravá.

Po porodu zmizela

Alina měla po porodu zmizet neznámo kam. Informace, které jsou označovány spíše za zvěsti, nelze nikterak ověřit. Někdejší sportovkyně však byla před pár měsíci viděna bez těhotenského bříška. Putin se oficiálně rozvedl s manželkou Ljudmilou v roce 2014. Prezidentův soukromý a intimní život je přitom v Rusku považován za tabu, o kterém se nemluví.

Taxodxvedlex ( 22. května 2019 17:20 )

..že se nezeptají uklíteček

krista2018 ( 22. května 2019 16:32 )

to máš pravdu Bystrozraký, a že Blesk neukáže levobočka pána Vondry

krista2018 ( 22. května 2019 16:28 )

no a jako co ? moloděc Putin

verajc ( 22. května 2019 16:08 )

Pohybovenadany ( 22. května 2019 14:50 )

Šikovná holka , a on je mladý, umi jezdit na koni, hrat hokej, potápět se , lovit ryby, domácí kutil , tak má vypadat správný chlap!!!

Zobrazit celou diskusi