Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

„Něžný manžel“ brutálně ubodal svou ženu. Němci jsou v šoku, vrah uniká

Autor: tva - 
10. dubna 2019
20:50

Krutá vražda otřásla městem Bad Nauheim v německé spolkové zemi Hesensko. O víkendu tu v bytě policie našla zohavené tělo 25leté ženy. Krvavou lázeň má podle vyšetřovatelů na svědomí její manžel, Kiril Chelebiev (24). Německé úřady jej okamžitě obvinily z vraždy a po 1,6 až 1,65 m vysokém Chelebievovi vyhlásily pátrání, jak informují tamní média.

Informace, které vyšetřovatelům poskytli sousedé, naznačují, že mezi párem v poslední době „nebylo něco v pořádku“. Jejich společný přítel dokonce policii vypověděl, že se o dvojici bál.

„Po objasnění okolností jejich vztahu, které nám svědek poskytl, se kriminalisté okamžitě pustili do prohlídky zkrvaveného bytu,“ uvedl mluvčí státního zástupce, Thomas Hauberger, „Předpokládáme, že u dvojice došlo k hádce, jejímž následkem byl tento odporný násilný čin,“ dodal.

Chelebiev přitom na sociálních sítích vystupoval jako něžný manžel a s oblibou na nich sdílel jejich společné zamilované fotky. Po pachateli, který údajně trpí psychotickou poruchou, ozbrojené složky okamžitě vyhlásily pátrání. Místní byli upozorněni na nebezpečí, které Chelebiev představuje, a nabádáni k opatrnosti. Hledání po uprchlém podezřelém trvalo několik hrůzných hodin.

Nakonec byl zadržen v místním obchodě, odkud byl okamžitě převezen do psychiatrického zařízení. Mluvčí orgánů činných v trestím řízení se zdráhal podělit o podrobnosti, které provázely otřesný nález, stejně tak odmítl komentovat průběh vyšetřování.

Ruth ( 11. dubna 2019 02:14 )

Chelebiev přitom na sociálních sítích vystupoval jako něžný manžel a s oblibou na nich sdílel jejich společné zamilované fotky. Hmmm .... to jako Simona z Loun taky na sociálních sítích vystupovala zase jako něžná a milující maminka malého Marečka a s oblibou sdílela jejich společné "rodinné" fotky i s feťákem, kterej jí v tý době týral Marečka a ona tomu přihlížela. Jak to dopadlo, víme všichni. Zdání klame.

regio ( 10. dubna 2019 23:46 )

Takovej docela chcípák, zřejmě s mindrákem.

cyborg ( 10. dubna 2019 23:13 )

Tataráček pro Radka Dudu: https://www.youtube.com/watch?v=mdGOgyDgxKw

jindra82 ( 10. dubna 2019 22:42 )

Ja ted potkal hodne Nemcu a vsichni z toho byli strasne sokovani!!!

Zobrazit celou diskusi