Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krvavý masakr v garáži: Jozefa († 47) a Adrianu († 50) našla jejich dcera

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Aktualizováno -
6. dubna 2019
18:27
Autor: yks - 
6. dubna 2019
17:39

Ohromný šok musela zažít v sobotu dcera manželů ze slovenské obce Modranka u Trnavy. Podle nejaktuálnějších zpráv si všimla krvavých stop u garáže a nalezla uvnitř mrtvá těla svých rodičů, Jozefa a Adriany. V hrůze zavolala na policii. 

Dvě mrtvá těla měla podle portálu tvnoviny.sk nalézt v garáži mladá dívka v obci Modranka u Trnavy. Server publikoval informaci, že by se mělo jednat o manželský pár Jozefa († 47) a Adrianu († 50).

Na tělech manželů podle portálu našli policisté bodnořezná poranění. Na místě zasahují kriminalisté a hasiči. 

Podle portálu Pluska.sk oběti ležely tváří k zemi a na místě činu se rovněž nacházel nůž se stopami od krve. Mrtví manželé mají být rodiči dvou dcer, jedné je 15 a druhé 18 let. Dívky jsou v péči psychologů a vyšetřování případu převzala slovenská Národní kriminální agentura.

„Vyšetřovatel provádí na místě prvotní úkony a obhlídku místa činu. V úvahu přicházejí různé verze, jak mohlo dojít k úmrtí muže a ženy. Bližší informace k právní kvalifikaci budeme moci poskytnout po komplexní obhlídce místa činu,“ sdělila na svém facebookovém účtu slovenská policie.

Další informace přineseme ihned, jakmile budou k dispozici.

levandulova ( 6. dubna 2019 20:18 )

Jeste ze ty Slovaky mate, o cem byste furt psali.

slovan1954 ( 6. dubna 2019 19:50 )

Bratře Žižko!! Slovensko je nám nejblíž, máme společnou historii, medzi oboma národy jsou velmi dobré vztahy, v obou státech fungují společné manželství,osobní vztahy, přátelství a vzájemná obchodní spolupráce.Ja taky pracuju v Mochovcích pro české firmy. Ale jestli patříš medzi ty co nic a nikoho nepotřebují-tak máš souhlas-na co,že???

andorea ( 6. dubna 2019 19:47 )

Já třeba Slovensko za cizí stát neberu. Narodila jsem se v Československu a tak to pořád i cítím.

luklovah ( 6. dubna 2019 19:26 )

Já docela nechápu co je na po Slovensku taky sem nedáváte zprávy co se děje v Rakousku.Slovensko je snad cizí stát co je nám po tom co se tam děje.

slunicko ( 6. dubna 2019 18:43 )

v dnešní době nic noveho je to smutne ale co se deje je strašne a na vrahy zloděje a jinši individua je zakon kratky tady se tresta jenom ukradenych par stovek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání