Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tereza odmítá návštěvy ve vězení, chce být prý sama: Pákistánští právníci si u ní podávají dveře

Autor: dce - 
27. dubna 2019
12:42

Tereza ve vězení patrně propadá depresím. Češku, kterou odsoudili na téměř devět let za pašování heroinu, místní doslova milují. Exotická kráska ale o jejich přízeň asi nestojí. Návštěvy, které si u ní ve vězení podávají dveře, tvrdě odmítá. Prý chce být úplně sama.

Vězení dvaadvacetiletou Češku z Uherského Hradiště ničí. Aspoň takto působí z nejnovějších zpráv od pákistánského reportéra, který ji pravidelně navštěvuje. Kromě jeho a jejího právníka se k ní totiž očividně nikdo nedostane.

Kvůli návštěvám se u ní ve vězení dveře nezastaví, ale Tereza nemá zájem a všechny odmítá. "Chci být sama," tvrdí. Podle našich informací se za ní vydávají celé průvody místních právníků, kteří chtějí převzít její případ. Tereza ale zůstává věrná svému zástupci, který jí nasliboval hory doly, ale zatím nic moc nesplnil...

Mladá Češka byla odsouzena k téměř devíti letům ve vězení za pašování drog. V lednu 2018 ji zadrželi celníci na místním letišti s 8,5 kilogramy heroinu v kufru. Ačkoliv více jak rok, během kterého trval soud, věřila, že bude osvobozena, nestalo se tak. Ona i státní zástupce se po rozsudku ovšem odvolali, a tak existuje poslední naděje. Je ale možné, že soud Tereze trest zpřísní!

la.ma ( 28. dubna 2019 12:25 )

Dajko, Valoušková to prej pozná ... ona je totiž taky nevzdělaná kráva

Petr drakouš ( 27. dubna 2019 22:43 )

bohužel-((

Pohybovenadany ( 27. dubna 2019 21:40 )

Nechal jsem ji zahrát na RadiuBlanik , snad ji písnička potěší ....

valouskovajana ( 27. dubna 2019 21:15 )

Dajko 123: Jsi nevzdělaná kráva.

la.ma ( 27. dubna 2019 20:56 )

...a takový Svalovci, tupoušku Stenlíku, š.ukali tvoji Terezku za peníze

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání