Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šok pro Terezu: Luxusní dárky od ministra a snížení trestu

Autor: dce - 
20. dubna 2019
13:00

Ještě před nedávnem Tereza plakala, že musí další Velikonoce trávit v pákistánském vězení, když si ještě před pár týdny představovala, že už ji budou šupat kluci v Česku pomlázkou. Velký pátek byl pro českou pašeračku ale ve znamení příjemných překvapení. Do věznice přišel na návštěvu generální ministr Panžábu a vězeňkyním rozdal dárky - mimo jiné i snížení trestu pro všechny!

Po jarním úklidu ve věznici Koh Lakhpat v Láhauru, kde sedí i česká pašeračka Tereza (22), přišla na Velký pátek důležitá návštěva. Generální ministr Panžábu Sardar Usman Buzdar zašel do nápravného zařízení a místní trestance potěšil kromě své přítomnosti i mnoha dary.

Jeho štědrosti neušla ani Tereza - v dárkové tašce dostala krásné nové oblečení, za což ministrovi moc děkovala. Jak dosvědčují fotografie, Tereza se usmívala a i podle místního reportéra byla po dlouhé době opět šťastná.

Na tom bude mít lví podíl spíše druhý dárek od ministra, a tím bylo snížení trestu! Bohužel nepojede Tereza domů o moc dřív - ministr snížil trest všem ve věznici jen o dva měsíce. Přesto byla česká pašeračka viditelně potěšená.

Tereza Hlůšková byla nepravomocně odsouzená pákistánským soudem na 8 let a osm měsíců k tomu za pašování devíti kilogramů heroinu. Při tomto činu ji na začátku roku 2018 přistihli celníci na tamním letišti v Láhauru. Proti rozsudku se Tereza odvolala a nyní se čeká na další stání - to se má ale konat až v září.

renoli ( 23. dubna 2019 09:09 )

šla se do kostela modlit k Alláhovi ... tak to je převratné

Sergei Napreenko ( 21. dubna 2019 03:22 )

Plesknul bych rodiče, i Zemana s putinem

Sergei Napreenko ( 21. dubna 2019 03:17 )

Jak ten plesk naláká idioti?

Sergei Napreenko ( 21. dubna 2019 03:13 )

Konečně někdo normální!

Sergei Napreenko ( 21. dubna 2019 02:54 )

Lid tam žádný neni, zejed tam podívat se

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání